URA: Ne znamo ko je gospodin Lekić, ali znamo da njegova partija probija sve rokove

1894 pregleda 2 komentar(a)
URA Podgorica, Foto: URA Podgorica
URA Podgorica, Foto: URA Podgorica
Ažurirano: 17.12.2018. 15:54h

Ko kasni sa vremenom gospodin Džemal Lekić možda najbolje može zaključiti ako vidi ko to govori o 1918. a ko o 2018. godini, ukoliko je sačuvao logičko rasuđivanje, odgovorili su iz podgoričkog odbora URA na reagovanje odbornika DPS-a u Skupštini Glavnog grada.

“Mi zaista ne znamo ko je gospodin Lekić, ali znamo da njegova partija probija sve rokove. Svojstveno njegovoj partiji manipuliše o nekakvim tobožnjim rješenjima sa sastanka gradonačelnika Vukovića i subjekata koji učestvuju u izgradnji donjogoričkog bulevara. Istina je da taj sastanak kao i gotovo svi koje je Vuković održao od vremena stupanja na mjesto gradonačelnika za građane Glavnog grada nije značio ništa. Bulevar je i dalje raskopan, a ostaće takav i poslije marta čime će se probiti i drugi rok za njegovu izgradnju”, saopštili su oni.

Još jednom tvrde da Lekić i njegova partija zarivaju glavu u pijesak pred aktuelnim trenutkom i okreću se ispričanim pričama sa početka prošlog vijeka jer nemaju da ponude ništa građanima Glavnog grada.

“Tako relativizuju stvari iz 2006. godine kada su savremena Crna Gora i njeni građani izabrali svoj oblik i državno uređenje i na čemu je za racionalne ljude stavljena tačka. Umjesto da se okrenu projektima, novim servisima za građane, rješenjima za nagomilane probleme Lekić i njegova partija sa sve gradonačelnikom idu čak u 1918. godinu ”, ističu oni.

Kažu i da se politički amaterizam u Podgorici može najotpunije pripisati Demokratskoj partiji soijalista.

“Od vanredno “talentovanih” retoričara u odborničkim klupama kojima se smije cjelokupna javnost, posebno ona na društvenim mrežama, do uprave koja umjesto da građanima omogući servise 21. vijeka priča o pavampirenim neprijateljima iz 1918. godine”, zaključuju oni.

Bonus video: