Građanska alijansa: Ako Brajović ne podnese ostavku, Đukanović da ga razriješi

"Nadamo se da će ovakva reakcija obeshrabriti one koji su ili će planirati zloupotrebu državnih resursa u partijske svrhe"
76 pregleda 33 komentar(a)
Ivan Brajović, Foto: Boris Pejović
Ivan Brajović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 27.07.2016. 18:16h

Građanska alijansa je pozdravila odluku glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića da na osnovu istražnih radnji i osnovane sumnje da je izvršeno krivično djelo odredi pritvor do 72 sata direktorau Direkcije za željeznički saobraćaj Nebojši Obradoviću.

Pripadnici specijalnog policijskog odjeljenja uhapsili su Obradovića u sklopu istrage pokrenute u slučaju poznatom kao "Ramada".

"Jako je važno da se do kraja u sudskom postupku i potvrdi i dokaže osnovanost ove sumnje. Nadamo se da će ovakva reakcija obeshrabriti one koji su ili će planirati zloupotrebu državnih resursa u partijske svrhe. Ovakva reakcija Tužilaštva je demantovala navode premijera pa očekujemo da će premijer makar uputiti izvinjenje kako gđi Pobrić tako i građanima Crne Gore. Od gdina Brajovića očekujemo da će podnijeti ostavku, a ako to ne učini da će ga premijer razriješiti funkcije. Takođe očekujemo i da će Agencija za sprečavanje korupcije u okviru svojih ovlašćenja do kraja ispitati ovaj slučaj i građane informisati o ovome", navodi se u saopštenju GA.

Bonus video: