Pozitivna Kolašin: Valorizacija prirodnih bogatstava, otvaranje novih radnih mjesta

Na konstitutivnom sastanku odbora zaključeno je da će osnovni zadatak budućeg stranačkog ogranka biti zalaganje za ostavarenje svih programskih ciljeva Pozitivne Crne Gore
137 pregleda 12 komentar(a)
Veljko Jovanović, Foto: Pozitivna Crna Gora
Veljko Jovanović, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 25.07.2016. 12:53h

Pozitivna Crna Gora osnovala je Inicijalni odbor u Kolašinu.

Za koordinatora imenovan je Veljo Jovanović, diplomirani menadžer, privrednik sa bogatim radnim iskustvom, navode iz ove partije.

Na konstitutivnom sastanku odbora zaključeno je da će osnovni zadatak budućeg stranačkog ogranka biti zalaganje za ostavarenje svih programskih ciljeva Pozitivne Crne Gore.

Poseban akcenat će biti stavljen na ravnomjerni regionalni razvoj, valorizaciju prirodnih bogatstava sjevera od kojih će koristi imati prvenstveno građani sjevernih opština, privlačenje investitora za ulaganje u Kolašin, otvaranje novih radnih mjesta, razvoj malih i srednjih preduzeća te stvaranje preduslova za konkurentnost privrede kroz ukidanje postojećih monopola koji ugrožavaju pretpostavke za zdrav privredni razvoj.

"Osnovni zadatak kolašinskog Inicijalnog odbora u narednih nekoliko sedmica je konstituisanje mjesnih odbora, koji će obuhvatiti teritoriju cijele opštine u cilju pripreme za predstojeće parlamentarne izbore”, naveo je Jovanović.

Bonus video: