Kajakaš Milutin Šoć pristupio Pozitivnoj

Šoć je reprezentativac u kajaku i član KK ‘Svetionik’. Titulu državnog prvaka prvi put osvojio je 2008. godine i od tada je vlasnik crnogorskog rekorda u vožnji kajakom
394 pregleda 45 komentar(a)
Milutin Šoć, Foto: Pozitivna Crna Gora
Milutin Šoć, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 22.07.2016. 08:20h

Kajakaš Milutin Šoć pristupio je POzitivnoj Crnoj Gori, saopšteno je iz te partije.

"Posebno me raduje činjenica da je jedan od od najboljih crnogorskih sportista Milutin Šoć, prepoznao prave vrijednosti Pozitivne Crne Gore, te pristupio istoj. Ohrabrujuće je što nam svakoga dana prilaze mladi ljudi, sa novim idejama, spremni da doprinesu svojim znanjem, trudom i prije svega vrijednim radom za dobrobit građana'', istakla je potpredsjednica Jasavić, koja je Šoću uručila člansku kartu partije.

Šoć je reprezentativac u kajaku i član KK ‘Svetionik’. Titulu državnog prvaka prvi put osvojio je 2008. godine i od tada je vlasnik crnogorskog rekorda u vožnji kajakom.

Medalju za hrabrost dobio je 2014. godine od predsjednika Crne Gore g-dina Filipa Vujanovića jer je svojim požrtvovanjem, uz rizik povređivanja, savladao i predao policiji dva lica koja su prethodno napali staricu i koristeći njenu nemoć, oteli joj novčanik.

"U Pozitivnoj sam prepoznao kvalitet, kao i iskrene ljude koji su istrajni u postizanju svojih ciljeva i ideja za sve ono što je u korist građana Crne Gore. Čast i zadovoljstvo je biti član Pozitivne Crne Gore'', poručio je Šoć.

Bonus video: