Održana prva sjednica Demokrata u Kotoru: Želja za konačnim promjenama

Demokrate Kotora su za potpredsjednicu Opštinskog odbora izabrali Tatjanu Crepulju, a za potpredsjednike Špira Vulovića, Dragana Šepelja i Roberta Bernarda
83 pregleda 6 komentar(a)
Demokrate Kotor, Foto: Demokrate
Demokrate Kotor, Foto: Demokrate
Ažurirano: 20.07.2016. 09:18h

Opštinski odbor Demokrata Kotor održao je prvu sjednicu, na kojoj je izabrao potpredsjednike, sekretara i Izvršni odbor Opštinskog odbora. Na sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Kotor, Vladimir Jokić, prisustvovao je generalni sekretar Demokratske Crne Gore, Boris Bogdanović, koji je posvjedočio nevjerovatnom entuzijazmu i pokretačkoj energiji koja vlada u ovoj opštinskoj organizaciji Demokrata, motivisanim željom za konačnim promjenama.

"Nakon Izborne konvencije, održane krajem maja, koja je učvrstila povjerenje koje su Kotoranke i Kotorani u okviru kampanje „od vrata do vrata“ poklonili Demokratama, ova sjednica je bila prilika da se, izborom stručnih, poštenih i uglednih ljudi, zaokruži partijska infrastruktura u ovoj opštini. Tako, Demokrate Kotora su za potpredsjednicu Opštinskog odbora izabrali Tatjanu Crepulju, a za potpredsjednike Špira Vulovića, Dragana Šepelja i Roberta Bernarda. Za sekretara OO Demokrata Kotor izabran je Dejan Pejović. Pored toga, izabran je i Izvršni odbor, a njegovi članovi su: Aleksandar Čolo, Darko Vorotović, Dejan Pejović, Dragan Šepelj, Mitar Jovanović, Nataša Mikijelj, Robert Bernard, Špiro Vulović, Tatjana Crepulja, Vesna Antović , Vuk Bojat, Vuk Jovanović, Zoran Živković, Nikola Popović, Jordan Kostić, Mirko Božović, Milenko Radević, Milo Lazarević, Mladen Pejović, Radovan Jovanović, Mirjana Lučev, Aleksandar Jokić i Vladimir Jokić", navodi se iz partije.

Bonus video: