Na sceni nova politička grupacija: Pojedinci protiv partija i krađe

Cilj osnivanja grupacije je samoodbrana od svih vidova zloupotreba, kaže Bojanić
34 komentar(a)
Mladen Bojanić, Foto: Zoran Đurić
Mladen Bojanić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 19.07.2016. 07:10h

Politička grupacija “Otpor beznađu - povjerenje ljudima, ne partijama”, koju će predvoditi nezavisni poslanik Mladen Bojanić biće predstavljena danas.

Bojanić je “Vijestima” rekao da će u toj grupaciji, koja će učestvovati na narednim izborima biti pojedinci, ali i predstavnici različitih udruženja.

“'Otpor beznađu - povjerenje ljudima, ne partijama' je politička grupacija sastavljena od pojedinaca, ali i od predstavnika NVO i neformalnih udruženja, koja se okupila u cilju samoodbrane od svih vidova zloupotreba vlasti koje ozbiljno prijete da progutaju budućnost zemlje i njenih građana, ove, ali i budućih generacija”, rekao je nezavisni poslanik i bivši potpredsjednik Pozitivne za “Vijesti”.

Bojanić je kazao i da Crna Gora ne smije biti ničiji talac niti sredstvo za ostvarenje ličnih ambicija ili partijskog interesa.

“Na konferenciji za novinare ponudićemo naše viđenje aktuelne političke situacije, sa fokusom na raspisane izbore. Ne namećemo rješenja bilo kome, ali smo obavezni da predloge javno iznesemo. U svakom slučaju, očekujemo da predstojeće vrelo političko ljeto učinimo još vrelijim, naveo je Bojanić.

Zasada je potvrđeno da će, pored Bojanića u političkoj grupaciji “Otpor beznađu - povjerenje ljudima, ne partijama”, koja će na izborima nastupiti kao građanska lista, biti i Marko Milačić.

Milačić je nedavno podnio ostavku na mjesto direktora Pokreta za neutralnost.

Bonus video: