SDP: DPS fabrika laži dovela najamnika iz Beograda da komanduje medijskom poslugom

"kao da je 1948. godina, imamo feljtone laži raznih ugašenih duša i umova u kojima se jađenjem pokušava blatiti SDP i njen predsjednik. Izgmizali su i razni građevinari-analitičari, koji svoje uslužno crnogorstvo naplaćuju, kao što su nekad naplaćivali rovarenje po Liberalnom savezu Crne Gore
66 pregleda 15 komentar(a)
SDP logo, Foto: Sdp.co.me
SDP logo, Foto: Sdp.co.me
Ažurirano: 18.07.2016. 13:50h

Jedina fabrika koja radi punom parom u Crnoj Gori, zaslugom DPS-a je njegova fabrika laži, a i za tu fabriku laži samodržac je doveo najamnika iz Beograda da komanduje intelektualno, medijskom poslugom, koja svoju bijedu duha namiruju blaćenjem jedine izvorno državotvorne partije koja je preživjela sve DPS-ove izdaje, saopšteno je danas iz Socijaldemokratske partije (SDP).

"Kampanja protiv SDP-a traje više od tri godine ali u posljednje vrijeme poprima obrise histerije koja po svojoj tragikomičnosti i prljavosti prevazilazi ratnohučkačke devedesete godine. Tako, kao da je 1948. godina, imamo feljtone laži raznih ugašenih duša i umova u kojima se jađenjem pokušava blatiti SDP i njen predsjednik. Izgmizali su i razni građevinari-analitičari, koji svoje uslužno crnogorstvo naplaćuju, kao što su nekad naplaćivali rovarenje po Liberalnom savezu Crne Gore", saopštili su iz SDP.

Iz ove partije su dodali da im ne smeta što navedeni svoju gramzivost ili egzistencijalne potrebe namiruju preko njihovih leđa.

"Ali ih upozoravamo da se novci, beneficije brzo troše, a u Crnoj Gori, barem neki od njih, moraju živjeti i poslije silaska DPS-a i voljenog vođe sa vlasti. Jasno je da šefovima organizovanih kriminalnih grupa iz DPS smeta borba SDP protiv pohare ove države, a od kazne ih ne može spasiti grupica koja samodršcu podvodi i zadnja slova svojih imena i prezimena. U toj, prizemnoj borbi protiv SDP, neće im pomoći ni opljačkani milioni, ni plaćeni jadni feljtonisti i građevinari. Neće im u tom nečasnom poslu pomoći ni malo skriveniji, ali sasvim vidljivi, raznim uslugama zarobljeni, uvezeni Statisovi i PINK - Informerski medijski kooperanti. Vjetar promjena je dunuo", kazali su iz SDP.

Bonus video: