Čestitke povodom Dana opštine Andrijevica

"Obilježavanje Dana Opštine, u godini kada proslavljamo deset godina nezavisnosti i hiljadu godina državnosti, prilika je da i građanima Andrijevice zahvalimo na doprinosu u stvaranju nezavisne Crne Gore”, navodi se u čestitki Đukanovića
80 pregleda 2 komentar(a)
Andrijevica, Foto: Savo Prelević
Andrijevica, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 17.07.2016. 11:47h

Vlada Crne Gore će posvećeno raditi na realizaciji kapitalnih infrastrukturnih projekata i privlačenju stranih investicija, što će rezultirati ravnomjernijim regionalnim razvojem i boljoj bliskoj budućnosti za sve njene građane, poručio je premijer Milo Đukanović.

On je u svoje i ime Vlade predsjedniku Opštine Andrijevica, Srđanu Mašoviću i predsjedniku Skupštine opštine, Zvonku Vukoviću, odbornicima u Skupštini opštine i građanima Andrijevice čestitao Dan opštine.

"Obilježavanje Dana Opštine, u godini kada proslavljamo deset godina nezavisnosti i hiljadu godina državnosti, prilika je da i građanima Andrijevice zahvalimo na doprinosu u stvaranju nezavisne Crne Gore”, navodi se u čestitki Đukanovića.

Prema njegovim riječima, Crna Gora je danas međunarodno priznata i prepoznata kao pouzdan partner velikih svjetskih sila. “Na pragu članstva u NATO i na čelu kolone budućih članica Evropske unije”.

"Ovaj rezultat nas dodatno obavezuje da, u narednom periodu, zajedničkim radom doprinosimo boljem kvalitetu života građana Andrijevice i cijelog sjevera”, ocijenio je Đukanović.

Onje poručio da će Vlada posvećeno raditi na realizaciji kapitalnih infrastrukturnih projekata i privlačenju stranih investicija, što če, kakao je rekao, rezultirati ravnomjernijim regionalnim razvojem i blisko boljoj budućnosti za sve crnogorske građane.

SDP: Ima dosta preduslova za razvoj

Opštinski odbor SDP Andrijevica čestitao je građanima 17. jul – Dana Opštine Andrijevica.

"U narednom periodu, u skladu sa socijaldemokratskim principima, posvetićemo se identifikaciji problema sa kojima se susreću građani Andrijevice, i ponuditi konkretna rješenja koja će poboljšati opštu situaciju u našem gradu – ono što boli građane Andrijevice, biće naša politika na lokalnom nivou. Smatramo da Andrijevica ima dosta preduslova za razvoj, koji prvenstveno trebaju biti u službi poboljšanja životnog standarda, zaštiti životne sredine i racionalne potrošnje prirodnih bogatstava koje treba na pravi način valorizovati", navodi se u čestitki.

Bonus video: