SDP: Divlje deponije i bacanje smeća u rijeku problemi Petnjice, kriva je lokalna vlast

"Na ulicama se nalazi i veliki broj pasa lutalica i ovom prilikom apelujem na nadležne da već jednom i po tom pitanju urade nešto", kazao je između ostalog Salem Smailović, član Opštinskog odbora SDP Petnjica
121 pregleda 5 komentar(a)
divlje deponije Petnjica, Foto: Screenshot (YouTube)
divlje deponije Petnjica, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 08.07.2016. 11:14h

Divlje deponije, i otpad koji se bezobzirno i u ogromnim količinama baca u riječna korita značajni su problemi opštine Petnjica, saopštio je danas Salem Smailović, član Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije Petnjica.

"Otpad čak i iz autoprikolica baca u rijeku nadomak Paljuha, a kao vrhunac svega i u samom centru Petnjice. Pozivam nadležne u lokalnoj samoupravi da se konačno pozabave ovim, za život sugrađana važnim pitanjima. Glavni krivac svemu tome je lokalna vlast koja do sada, iako je prošlo dosta vremena od kada smo dobili opštinu, nije ništa uradila u pravcu rješavanja ovog problema, pa se pitam hoće li preuzeti odgovornost i uraditi nešto po tom pitanju. Na ulicama se nalazi i veliki broj pasa lutalica i ovom prilikom apelujem na nadležne da već jednom i po tom pitanju urade nešto", istakao je Smailović.

On smatra da se lokalna samouprava zbog ovakvog izgleda i neuređenosti javnih prostora u Petnjici, u najmanju ruku treba stidjeti i konačno napraviti neki korak, ne bi li se u ovom dijelu išta promijenilo na bolje, što do sada nije bio slučaj.

Bonus video: