SDP: Partije iz Pink-Informer koalicije liče na svoje najamnike

Iz SDP navode da "onima koji unižavaju Skupštinu na ovaj način žele da poruče da će građani znati na odgovarajući način da ih kazne na oktobarskim izborima"
0 komentar(a)
Skupština incident, Foto: Screenshot (YouTube)
Skupština incident, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 05.07.2016. 12:20h

Jučerašnja neprimjerena dešavanja u Skupštini Crne Gore pokazuju značajan pad političke kulture aktera incidenta, koji drugi put u kratkom periodu nanose tešku štetu ugledu Skupštine, smatraju u SDP-u.

"Građani nijesu birali predstavnike u najvišem domu da bi jedni druge čašćavali primitivnim epitetitma, koji nijesu primjereni ni ulici. Primjereni su jedino pinkoidno-informerovskoj “kulturi" u kojoj su “Farma”, i emisije sličnog karatkera vrijednosno mjerilo. Partije iz Pink-Informer koalicije sada i u parlamentu liče na svoje najamnike. Ta fabrika laži pretvorila je konačno i parlament u svoju produkciju što se nije moglo desiti ni u doba zajedničke države", navodi se u saopštenju te partije.

Iz SDP navode da "onima koji unižavaju Skupštinu na ovaj način žele da poruče da će građani znati na odgovarajući način da ih kazne na oktobarskim izborima".

"Na kraju, nadamo se da dežurnim “kritičarima” i “nezavisnim analitičarima" neće i za ovaj incident biti kriv Ranko Krivokapić", kazali su iz SDP-a.

Bonus video: