Odborom će rukovoditi Gorica Zejak

"Kao jedina partija moderne ljevice u Crnoj Gori, Socijaldemokrate su se obavezale da promovišu punu uključenost i afirmaciju žena u sve segmente političkog i društvenog života"
193 pregleda 4 komentar(a)
Forum žena Socijaldemokrata, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Forum žena Socijaldemokrata, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 03.07.2016. 15:11h

U Mojkovcu je, na sinoć održanoj Konvenciji, izabrano rukovodstvo Foruma žena Socijaldemokrata, čime su kako se navodi i u ovoj opštini stekli uslovi za kreiranje i promovisanje politika, koje su usmjerene na poboljšanje položaja žena.

Odborom, koji broji 30 članica u narednom mandatu će rukovoditi Gorica Zejak, za potpredsjednicu Aleksandra Svrkota, dok će funkciju sekretarke u narednom periodu obavljati Delić Slavka.

„Izborom rukovodstva Foruma žena, Socijaldmeokrate i u Mojkovcu pojačavaju partijsku infrastrukturu što je jedan od preduslova za dobar izborni rezultat, koji upravo zahvaljujući kvalitetnom radu svih organizacionih oblika, neće izostati. Kao jedina partija moderne ljevice u Crnoj Gori, Socijaldemokrate su se obavezale da promovišu punu uključenost i afirmaciju žena u sve segmente političkog i društvenog života. To podrazumijeva posvećen rad u pronalaženju načina za ekonomsko osnaživanje žena, što je preduslov za suštinsku ravnopravnost u svim sferama života”, rekla je novoizabrana predsjednica Foruma žena SD Mojkovca Gorica Zejak.

Bonus video: