Nastavlja se osipanje: Gojković i Marić napustili Pozitivnu

"Tačno je da sam dala ostavku, obrazložila sam sve članovima Glavnog odbora. Dalje ne bih komentarisala", rekla je Gojkovićeva "Vijestima"
411 pregleda 105 komentar(a)
Nataša Gojković, Foto: Pozitivna CG
Nataša Gojković, Foto: Pozitivna CG
Ažurirano: 23.06.2016. 05:40h

Portparolka Pozitivne Crne Gore Nataša Gojković i predsjednik podgoričkog odbora te partije Radovan Marić podnijeli su ostavke na sve funkcije i napustili stranku.

Gojković i Marić “Vijestima” su potvrdili da su napustili Pozitivnu.

"Tačno je da sam dala ostavku, obrazložila sam sve članovima Glavnog odbora. Dalje ne bih komentarisala", rekla je Gojkovićeva "Vijestima".

I Marić je naveo da je članovima GO objasnio razloge zbog kojih je napustio partiju.

Odlaskom portparolke i šefa najvećeg odbora, nastavlja se osipanje partije Darka Pajovića. Posljednji u nizu funkcionera koji napustio Pozitivnu Crnu Goru bio je politički direktor i poslanik te partije Srđan Perić. On je partiju napustio uoči glasanja o povjerenju Vladi, koju je Pozitivna podržala i vratio poslanički mandat.

Partiju je nakon rascjepa napustio i poslanik Dritan Abazović, kao i odbornik u Skupštini Glavnog grada Luka Rakčević.

Njih dvojica su napustili partiju kada je iz nje isključen Mladen Bojanić i funkcioneri koji su tražili smjenu Pajovića.

Tada su iz Pozitivne Crne Gore isključeni i funkcioneri Nikola Koćalo, Dragan Ćiro Cvetković, Emin Duraković, Miloš Konatar i Goran Đurović. Za njima je pošao i veći dio članstva i funkcionera te partije. Prvi funkcioner koji je isključen iz Pozitivne bio je poslanik Zoran Miljanić, u julu 2013. godine.

Bonus video: