Zeković: Marovićeva ostavka će vjerovatno biti plaćena novim štetama po građane CG

Zeković je dodao da je jasno da bi model vođenja opština razotkriven u Budvi, DPS štitio i dalje da je smio i mogao od unutrašnje i međunarodne javnost
56 pregleda 6 komentar(a)
Bojan Zeković, Foto: SDP
Bojan Zeković, Foto: SDP
Ažurirano: 15.06.2016. 11:18h

Nakon što je prvi put u istoriji crnogorskog parlamenta poslaniku Šaboviću zabranjeno da postavi pitanje premijeru zbog slučaja Marović, DPS nastavlja da bježi od suočavanja sa svojim sada već svima vidljivijim likom u ogledalu, kazao je član Predsjedništva SDP-a Bojan Zeković.

"Samo je u DPS-u moguće da predsjednik Milo Đukanović, svjedok saradnik i više članova kriminalne grupe o kojima je svjedočio sjede sinoć u istoj prostoriji na sjednici OO DPS-a Budva. Tu zajedno kao i do sada pripremaju taktiku za predstojeće izbore. Ta slika najbolje demantuje DPS-ov izgovor o isključivo individualnoj odgovornosti za kriminalno djelovanje rukovodstava te partije i pokazuje koliko je sve rađeno na mandatu, i u ime i korist DPS-a", rekao je Zeković.

Zeković je dodao da je jasno da bi model vođenja opština razotkriven u Budvi, DPS štitio i dalje da je smio i mogao od unutrašnje i međunarodne javnosti.

"Strah od reakcije drugih kriminalaca u svojim redovima i svijest da neki u DPS-u bez njihove podrške ne smiju na izbore, primorava čitav DPS da ćuti pognute glave. DPS ne smije da smijeni drugog čovjeka partije Svetozara Marovića , već mora čekati njega da ih umilostivi formalnom ostavkom koja će vjerovatno biti plaćena novim štetama po građane Crne Gore", rekao je Zeković.

Bonus video: