Jokić: Demokrate Kotora ploviće kontra svih vladajućih struja

"Snaga Demokratske Crne Gore u Kotoru počiva na objedinjenosti liberala, socijalista, Crnogoraca, Srba, Albanaca, Hrvata, Muslimana, Bošnjaka, Roma, koje je ljubav prema gradu i sugrađanima okupila na jednom mjestu, kako bi pobjedili očajničku ljubav prema novcu, lažima i otimačini koju širi ova vlast", naglasio je Bečić
72 pregleda 10 komentar(a)
KOnvencija Demokrata Kotor, Foto: Demokrate Kotor
KOnvencija Demokrata Kotor, Foto: Demokrate Kotor
Ažurirano: 30.05.2016. 14:18h

Diplomirani pravnik i član Glavnog odbora Demokratske Crne Gore, Vladimir Jokić jednoglasno je izabran za predsjednika Opštinskog odbora Demokrata Kotora, na Prvoj izbornoj konvenciji Demokratske Crne Gore, koja je održana sinoć.

"Brod kojim upravljaju Demokrate Kotor, ploviće pravim smjerom, kontra svih vladajućih struja. Nakon decenije uništavanja, Demokrate će vratiti Kotoru odeto dostojanstvo", izjavio je Jokić, koji se zahvalio na ukazanom povjerenju.

Pored funkcije predsjednika, juče je izabrano i 30 članova Opštinskog odbora kotorskih Demokrata.

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, izrazio je uvjerenje da je ovo posljendja konvencija Demokrata u Kotoru kao opštini, jer "Kotor zaslužuje status grada".

"Snaga Demokratske Crne Gore u Kotoru počiva na objedinjenosti liberala, socijalista, Crnogoraca, Srba, Albanaca, Hrvata, Muslimana, Bošnjaka, Roma, koje je ljubav prema gradu i sugrađanima okupila na jednom mjestu, kako bi pobjedili očajničku ljubav prema novcu, lažima i otimačini koju širi ova vlast", naglasio je Bečić.

"Dometi aktuelne vlasti ogledaju u uništenim i rasprodatim kotorskim fabrikama i kompanijama poput Jugooceanije, Bokeljke, Autoboke, Jadran Perasta, Napretka, Fjorda i poručujem svim vlastodršcima, saradnicima i plaćenicima režima da znoj i trud naših mladih ljudi, koji obilaze Crnu Goru, čast i obraz naših članova nijesu na prodaju i da se mladi i mudri ljudi, sa zdravim idejama i čistim biografijama, okupljeni u Demokratskoj Crnoj Gori neće zaustaviti dok ih ne pobijede", kazao je Bečić.

"Crna Gora nije ničija prćija, već zemlja svih koji žive u njoj, zato ujedinjeni i složni moramo raditi na pobjedama nad vlasti koja za sobom ostavlja samo pustoš, radi naše budućnosti i budućnosti naših pokoljenja", istakao je predsjednik Demokrata.

Bonus video: