Šćekić upoznao delegaciju iz Turske sa razvojnim i turističkim potencijalima Berana

Dogovorena je i posjeta odbornika Opštine Karaisali Beranama koja će imati za cilj da se povežu dvije skupštine radi uspostavljanja što intenzivnije parlamentarne saradnje
80 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 24.05.2016. 16:05h

Delegacija iz Turske, koju su činili predsjednik opštine Karaisali, Sadetin Aslan i zamjenik gradonačelnika grada Adana, Fikret Dogan, boravila je u dvodnevnoj radnoj posjeti Opštini Berane.

Predsjednik opštine Dragoslav Šćekić upoznao je goste sa razvojnim i turističkim potencijalima grada.

Iz kabineta predsjednika saopšteno je da je razgovarano o saradnji dvije opštine na svim poljima što može značajno doprinijeti ne samo unapređenju, već i onako dobrih odnosa, nego i ekonomskoj saradnji Berana i ove turske opštine.

Dogovorena je i posjeta odbornika Opštine Karaisali Beranama koja će imati za cilj da se povežu dvije skupštine radi uspostavljanja što intenzivnije parlamentarne saradnje.

Gosti su posjetili Spomen kuću vojvode Gavra Vukovića, Polimski muzej, Vakufsku kuću i Manastir Đurđevi stupovi.

Adan je grad pobratim Berana, a ovo je bila uzvratna posjeta prijatelja iz Turske. Njihov domaćin, predsjenik opštine Berane, za delegaciju iz ove države organizovao je posjete Plavu, Petnjici i Bijelom Polju, kao o izletištima u okolini grada.

Galerija

Bonus video: