SNP: Damjanović ministar finansija, Rašović poljoprivrede

"Programi prioritetnih aktivnosti sadrže jasno definisane ciljeve i zadatke, aktivnosti, rokove i očekivane rezultate, koje treba postići u narednom periodu u Vladi izbornog povjerenja"
162 pregleda 0 komentar(a)
Aleksandar Damjanović, Foto: Luka Zeković
Aleksandar Damjanović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 28.04.2016. 17:36h

Glavni odbor Socijalističke narodne partije (SNP) podržao je Aleksandra Damjanovića za ministra finansija i Radivoja Rašovića za ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja u Vladi izbornog povjerenja.

Kako je saopšteno nakon sjednice, Glavni odbor je donio odluku o davanju unutarpartijske podrške kandidatima iz SNP-a u Vladi izbornog povjerenja, zbog obezbjeđenja uslova za fer i demokratske izbore, na način da se onemogući zloupotreba državnih resursa u izborne svrhe.

"Kandidati, takođe, imaju zadatak i obavezu ispunjavanja programskih ciljeva partije, kao i obezbjeđivanja uslova za redovno funkcionisanje predmetnih ministarstava", kaže se u saopštenju.

Navodi se da su kandidati za ministre predložili programe prioritetnih aktivnosti nakon izbora na funkcije za koje su dobili podršku.

"Programi prioritetnih aktivnosti sadrže jasno definisane ciljeve i zadatke, aktivnosti, rokove i očekivane rezultate, koje treba postići u narednom periodu u Vladi izbornog povjerenja", dodaje se u saopštenju.

Bonus video: