Koprivica poručio Grboviću: Nema te prijetnje koja će me zaustaviti u borbi za zaštitu javnog interesa

On je poručio Grboviću da zaboravi brojeve telefona Demokrata, sa njima ne može da razgovara, jer nijesu na istoj strani i nikad neće ni biti
27 komentar(a)
Momo Koprivica, Foto: Demokratska Crna Gora
Momo Koprivica, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 28.04.2016. 06:41h

Potpredsjednik Demokrata Momo Koprivica poručio je vlasniku Lutrije Savi Grboviću da nema te sile ni prijetnje koja će ga zaustaviti u borbi protiv zloupotreba u javnom sektoru i u borbi za zaštitu javnog interesa.

Koprivica je juče kazao da mu je Grbović prijetio. Vlasnik Lutrije priznao je da je zvao Koprivicu, ali je demanovao da mu je prijetio.

"Grbović je potvrdio u svom bestidnom obraćanju da je stavio u pogon jednog medijskog tajkuna da fabrikuje bezočne neistine, a tek kad mu to nije upalilo pokušao je da se lično obračuna sa mnom, pogrešno misleći da ću ustuknuti pred jednim Džigijem. Ne manjka mi ni lične, ni građanske, ni političke hrabrosti da se nosim sa promoterima zla, bezakonja i bestidnih manipulacija. I nakon poslenjeg prizemnog napada poručujem mu da nema te sile ni prijetnje koja će me zaustaviti u borbi protiv zloupotreba u javnom sektoru i u borbi za zaštitu javnog interesa. Ponoviću mu opet Njegoševom riječju, s obzirom da pripadamo različitim svjetovima, u moralnom i svakom drugom smislu: „ on(Džigi) je hajduk roblja vezanoga“. Nisu ti Grboviću Demokrate ni ja roblje koje ćeš tjerati, nego sam, i nego smo borci za opšte dobro i borci smo sa tebi nepoznatom i neviđenom voljom za pravdu, i nećemo ustuknuti pred tvojim bezočnim pritiscima i atacima", rekao je Koprivica.

On je poručio Grboviću da zaboravi brojeve telefona Demokrata, sa njima ne može da razgovara, jer nijesu na istoj strani i nikad neće ni biti.

"U ispravnost, zakonsku i moralnu svakog aspekta svog rada i studija, osnovnih i postdiplomskih, spreman sam da pružim sve dokaze i da s ponosom kažem da sam postdiplomske studije završio u Beogradu sa prosječnom ocjenom 9,50, položivši ispite i odbranivši rad 16.10.2008. na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, pod mentorstvom eminentnog profesora Svetislava Taborošija. Svakome u Crnoj Gori mogu staviti na uvid moju postdiplomsku master diplomu, vjerodostojnu i pečatiranu, a sve je ovo provjerljivo na pomenutoj instituciji beogradskog univerziteta. Na Pravnom fakultetu u Podgorici sam radio voljom tadašnje uprave sa zaključenim jednogodišnjim ugovorom o radu, a ne sa ugovorom na tri godine, te mi je za taj oblik radnog angažovanja tražena samo osnovna diploma o završenom Pravnom fakultetu koji sam završio sa prosjekom 9,84. Sve ovo sa ponosom ističem u zemlji u kojoj svaku riječ čuju Sveti Petar Cetinjski i Sveti Vasilije Ostroški. Očigledno je da se Grbović služi podmetačinama koje je plasirala i konstruisala univerzitetsko udbaška mafija koja je kršenjem ustavnih načela uvela tzv. prinudnu upravu koje je protivpravno dijelila otkaze. Ustavni sud je potvrdio to protiustavno postupanje. Umjesto rasprave sa Grbovićem, obećavam češljanje i preispitivanje svih oblika zloupotreba u sektoru koji je premrežio, kao i do sada, i o tome će biti obavještavan državni tužilac", zaključio je Koprivica.

Bonus video: