Ulcinj: Murati potpredsjednik, Hasa i Kalezić odbornici

Odbornici su usvojili i Izvještaj o uređenju prostora za prošlu i Predlog uređenja prostora za ovu godinu kao i Strateški plan razvoja grada do 2020. godine
70 pregleda 0 komentar(a)
Ulcinj, Foto: Rada Brajović
Ulcinj, Foto: Rada Brajović
Ažurirano: 27.04.2016. 14:39h

Šef Kluba odbornika Force Arijan Murati izabran je juče na sjednici opštinske Skupštine, za potpredsjednika Opštine Ulcinj. On će na toj funkciji zamijeniti partijskog kolegu Ardiana Mavrića nakon novog rasporeda snaga u lokalnom parlamenta.

Za nove odbornike imenovani su Jasmina Hasa i Gazmend Kalezić iz Demokratske unije Albanaca, koji će u parlamentu zamijeniti Mehmeda Zenku i Hatidžu Đoni koji su u međuvremenu preuzeli funkcije direktora JP Komunalne djelatnosti, odnosno potpredsjednika Opštine.

Odbornici su usvojili i Izvještaj o uređenju prostora za prošlu i Predlog uređenja prostora za ovu godinu kao i Strateški plan razvoja grada do 2020. godine.

Skupština je usvojila i predlog odluke o donošenju detaljnog urbanističkog plana za lokalitet „Kodre 1“ i predlog odluke o donošenju Izmjena i dopuna detaljnog urbanističkog plana „Ulcinj grad“ za lokalitet Liman 1.

Bonus video: