Mirotić generalni sekretar Socijaldemokrata

"Predsjedništvo je iskazalo punu podršku potpisivanju Sporazuma vlasti i dijela opozicije o slobodnim i fer izborima, čijom primjenom će se povećati ukupan nivo povjerenja u izborni proces u državi, kao i nivo povjerenja među svim političkim akterima u Crnoj Gori, ali i još jednom potvrditi ispravnost evropskih i evroatlantskih vrijednosti koje su duboko utemeljene u crnogorskom društvu"
156 pregleda 15 komentar(a)
Socijaldemokrate Crne Gore logo, SD logo, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Socijaldemokrate Crne Gore logo, SD logo, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 24.04.2016. 12:36h

Predsjedništvo Socijaldemokrata Crne Gore izabralo je Danila Mirotića za generalnog sekretara partije, a Emila Durumbašića za poslovnog direktora.

"Predsjedništvo je izrazilo zadovoljstvo zbog odličnog rezultata na lokanim izborima u Tivtu, u kojima su Socijaldemokrate ostvarile preko 10 odsto podrške i osvojile četiri mandata, zahvaljujući čemu su postale druga najjača partija u tom gradu. Ovi izbori, koji su predstavljali prvi izborni test, i formalno su potvrdili sve veću podršku koju Socijaldemokrate svakodnevno dobijaju u svim gradovima u Crnoj Gori. Istaknuto je da su građani Tivta očigledno prepoznali i nagradili iskren i otvoren odnos koji SD od početka njeguje, kao i konkretna programska rješenja koja su koncipirana na osnovu stvarnih potreba građana i koja su usmjerena na poboljšanje njihovog životnog standarda, zbog čega je to bila i biće osnovna smjernica partijskog djelovanja Socijaldemokrata", navodi se u saopštenju SD.

Dodaje se da je predsjedništvo konstatovalo značajan rast članstva i simpatizera stranke.

"Predsjedništvo je iskazalo punu podršku potpisivanju Sporazuma vlasti i dijela opozicije o slobodnim i fer izborima, čijom primjenom će se povećati ukupan nivo povjerenja u izborni proces u državi, kao i nivo povjerenja među svim političkim akterima u Crnoj Gori, ali i još jednom potvrditi ispravnost evropskih i evroatlantskih vrijednosti koje su duboko utemeljene u crnogorskom društvu. Takođe je još jednom istaknuta neophodnost poštovanja pravnog poretka i ustavnog uređenja Crne Gore tokom implementiranja Sporazuma", dodaje se u saopštenju SD.

Bonus video: