Demokrate Bar: Anđić izabrana za predsjednicu Opštinskog odbora

Predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić u pozdravnoj riječi učesnicima Konvencije istakao je da "hrabrost i čistina koju imaju Demokrate mora pobijediti onu drugu lopovsku hraborst koja je uvijek bila sinonim za izdaju Crne Gore"
72 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 20.04.2016. 12:41h

Slobodanka Anđić jednoglasno je izabrana za predsjednicu Opštinskog odbora Demokrata Bar, na Prvoj izbornoj konvenciji tepartije u Baru.

Za članove Opštinskog odbora Demokrata Bar su izabrani: Aleksandar Radosavović, Aleksandar Vukmanović, Aleksandra Šofranac, Branka Dragović, Darko Šoškić, Dragan Tufegdžić, Dragan Vuković, Dragoljub Radulović, Filip Tomić, Hasib Polimac, Josip Đurašković, Ljiljana Vulićević, Milan Minić, Milan Nešković, Milisav Joksimović, Mirjana Ičević, Monika Medenica, Nemanja Zlatičanin, Predrag Adamović, Rahman Demić, Slađana Pečurica, Toni Trceta, Valentina Minić, Zdravko Gojković, Zejnel Adžijusufović, Dijana Pejović, Jovana Rajak, Milutin Šoškić, Momčilo Leković, Petar Radosavović, Senad Grlić i Slobodanka Anđić.

Predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić u pozdravnoj riječi učesnicima Konvencije istakao je da "hrabrost i čistina koju imaju Demokrate mora pobijediti onu drugu lopovsku hraborst koja je uvijek bila sinonim za izdaju Crne Gore".

"Istinska hraborst mora pobijediti jer budućnost Crne Gore počinje pobjedama, a ne kriminalom, korupcijom i narkomanijom", istakao je Bečić

“Simbolika Bara je upravo lična karta Demokratske Crne Gore. Šta to znači? Na jednom mjestu zajedno Đorđe, Selim i Josip, Jelena, Selma i Tonja. Sloga, mirenje, spajanje, ljubav, ljepota, svježina i zajedništvo su riječi koje jednako idu i uz Bar i uz Demokratsku Crnu Goru. Zato danas iz Bara, na godišnjicu osnivanja partije, svi zajedno, i Crnogorci i Srbi, i Albanci i Hrvati, i Bošnjaci i Muslimani i Romi, ujedinjeni kao Demokrate šaljemo poruku da nama nije potrebna ni veća ni manja, već bogata, uruđena, pravedna i prosperittena Crna Gora, naša postojbina, naša domovina i zemlja koju volimo najviše na svijetu” poručio je lider Demokrata.

Izabrana predsjednica Opštinskog odbora Demokrata Bar, Slobodanka Anđić, je zahvalila na ukazanom povjerenju i saopštila da će kao "prva među jednakima njegovati zajedništvo koje krasi Demokrate i sve učiniti da pobjednička ideja Demokrata dopre do svih građana Bara, jer Program Demokrata “Pobjede, a ne podjele” nema alternativu".

Galerija

Bonus video: