Orlandić: Socijaldemokrate Tivta suštinski pobjednici lokalnih izbora

Orlandić navodi da je socijaldemokrata dokaz ispravnosti "stabilne politike, dosledne pravim socijaldemokratskim vrijednostima"
70 pregleda 11 komentar(a)
Danilo Orlandić, Foto: Socijaldemokrate Tivat
Danilo Orlandić, Foto: Socijaldemokrate Tivat
Ažurirano: 19.04.2016. 13:45h

Građani Tivta su još jednom pokazali svu svoju demokratsku zrelost i velikom većinom odbacili koncept bojkota izbora kao pogrešan i besmislen, a dvocifrena procentualna podrška politici SD-a i četiri osvojena mandata potvrđuju da su Socijaldemokrate Tivta suštinski pobjednici lokalnih izbora, smatra koordinator Socijaldemokrata za Tivat Danilo Orlandić.

"Drago nam je da su Tivćani pokazali potrebnu zrelost i političku mudrost da prepoznaju i nagrade političke subjekte kojima je na prvom mjestu opšte dobro i bolji život za sve građane, a kazne one koji bi da love u mutnom, i čija suština političkog djelovanja je blokada svakog ekonomskog projekta u Tivtu i Crnoj Gori. Predanim radom i velikim posvećenošću, Socijaldemokrate su uradile mnogo, a naš koncept ravnomjernog razvoja grada, otvorene lokalne samouprave i razvoja malog i srednjeg biznisa će, siguran sam, biti u fokusu djelovanja buduće lokalne vlasti", navodi Orlandić.

On dodaje da je socijaldemokrata dokaz ispravnosti "stabilne politike, dosledne pravim socijaldemokratskim vrijednostima".

Bonus video: