LP Tivta: Apsolutne pobjede nijesu dobre

Oni su rekli da će analizirati uzroke takvog rezultata i na osnovu toga pokrenuti reformske procese
11 komentar(a)
Liberalna partija, Foto: Liberalna partija
Liberalna partija, Foto: Liberalna partija
Ažurirano: 18.04.2016. 12:58h

Liberalna partija (LP) Tivta je nezadovoljna rezultatom izbora u tom gradu i poručila je da apsolutne pobjede nijesu dobre za snažniji progres grada i bolji život građana.

LP, na nedjeljenim izborima, nije prešla cenzus za ulazak u tivatski parlament.

“LP Tivta nezadovoljna je ostvarenim rezultatom na lokalnim izborima u Tivtu, ali uvjereni smo da je ovo snažan impuls svim liberalima da se mijenjamo i sazrijevamo na način koji će građani jasnije prepoznati kao našu ideju slobode”, kazali su iz te partije.

Oni su rekli da će analizirati uzroke takvog rezultata i na osnovu toga pokrenuti reformske procese.

“Liberali Tivta žele da srdačno čestitaju svim građanima koji su pružili povjerenje našoj listi „Svjetionik sigurne luke“ i potvrdili racionalno promišljanje i jasno prepoznavanje pravih ideja i ljudi”, naveli su iz LP.

Oni su poručili građanima koji su glasali za njih da zaslužuju svako poštovanje, jer, kako su rekli, nijesu podlegli pritiscima posljednjih dana u Tivtu.

Kako su kazali, građani koji su glasali za njih ostali su principijelni u onome što vjeruju da je dobro za građane i Tivat.

Iz LP su uvjereni da su apsolutne pobjede bilo koga apsolutno loše i, kako smatraju, nijesu dobre za snažniji progres grada i bolji život i slobodu građana.

“Sloboda postoji samo na slobodnom tržištu ideja i ponuda, a to neće biti slučaj u zakonodavnom organu Tivta narednih godina. U svakom slučaju, građanima želimo svaku sreću i pametno promišljanje u narednom četvorogodištu”, poručili su iz te partije.

Bonus video: