Socijaldemokrate Tivat: Ostvarili smo očekivan uspjeh

"Tivat je položio još jednom ispit demokratske zrelosti i sa velikom izlaznošću građani Tivta su dali svojevrsni doprinos podizanju povjerenja u izborni proces"
72 pregleda 26 komentar(a)
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 17.04.2016. 21:18h

Socijaldemokrate Tivta saopštile su da su ostvarili očekivani uspjeh na izborima, i zadovoljne su što su građani Tivta donijeli pravu odluku prepoznavši "Socijaldemokrate kao partiju ozbiljnih, odgovornih i stručnih ljudi, koji su spremni da preuzmu odgovornost za sljedeći razvojni korak ovog grada".

"Veliko, odnosno neizmjerno hvala Tivćankama i Tivćanima za podršku koju su nam dali. Vjerovali su u kvalitet našeg programa i ljude koji su spremni da sve ono što su obećali sprovedu u djelo. Tivat je položio još jednom ispit demokratske zrelosti i sa velikom izlaznošću građani Tivta su dali svojevrsni doprinos podizanju povjerenja u izborni proces. Sve to dodatno obavezuje i nas i ostale političke subjekte na maksimalnu posvećenost intenziviranju razvoja Tivta i to onog ravnomjernog od kojeg će svi imati koristi", poručio je nosilac liste Socijaldemokrata Tivta Zdravko Mitrović.

U saopštenju SD-a se zaključuje i da su Socijaldemokrate uvjerene da su izbori potvrdili da istinske vrijednosti socijaldemokratije nemaju alternativu, te da je izvorna socijaldemokratska ideja u Tivtu sačuvana i da su prave Socijaldemokrate Crne Gore, odnosno njihovi članovi i simpatizeri neizostavna karika u progresu i modernizaciji Tivta i Crne Gore.

Bonus video: