Perović: Ne vjerujte DPS-u, ne vjerujte opoziciji

Perović je Petru Komneniću rekao da se Đukanović mijenja na isti način na koj je došao
937 pregleda 338 komentar(a)
Slavko Perović, Foto: Screenshot (YouTube)
Slavko Perović, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 14.04.2016. 19:31h

Stanovnici Crne Gore ne treba da izlaze na izbore jer je to projekcija Mila Đukanovića već treba da izađu na ulice, poručio je nekadšnji lider LSCG-a Slavko Perović.

Perović je gostujući u emisiji “Načisto” na TV Vijesti rekao da izbori treba samo da produže Đukanovićevu diktaturu u Crnoj Gori i da Đukanovića treba mijenjati na način na koji je došao na vlast. “50.000 ispred parlamenta. Miči se! To je jedini način. Drugoga načina nema, svaki drugi način je prevara. Ne vjerujte DPS-u, ne vjerujte opoziciji", kazao je Perović.

On je rekao da je crnogorska opozicija “udbaška” ida ne vidi nikoga na opozicionoj sceni ko mu uliva povjerenje.

“Crnogorski parlament je izuzev LSCG od dvedesete do danas udbaški parlament, nigdje nikoga ne vidim” rekao je Perović.

On je rekao da su pregovori Đukanovića sa opozicijom samo njegov plan i ništa drugo.

“On mora nekome da dokaže da u Crnoj Gori postoji opozicija, ako vlast ne razgovara sa opozicijom ona ne postoji. On na ovaj način lažno pumpa opoziciju” rekao je Perović.

Komentarišući proteste Demokratskog fronta, Perović je rekao da je ta “pobuna ispred dvora, i silni šatori bila mamac da se on dođe i održi govor. “Đe me (Nebojša) Medojević koji me je proglašavao lopovom, svim i svačim, isti taj Medojević mene tamo hvali, dijele se moje slike, nose se zatave LSCG, sve ispred Medojevića, koji je mafija, ispred njega mafija, sva opozicija mafija, ono je sve bio mamac za mene. Ja sam trebao da se pojavim i držim govor, onda bi me Đukanović ubacio u parlament jer je njemu potrebna prrava opozicija” rekao je lider LSCG-a.

Perović je rekao da Crna Gora nije država, već “koncentracioni logor” u kojem građani dobrovoljno žive.

“Da je naroda, ne bi mafijaška klika vladala 25 godina, to ne bi trajalo ni 25 sekundi” rekao je on.

Perović je rekao i da je rascjep DPS-a između Đukanovića i Momira Bulatovića bio samo dogovor da bi se uletjelo u biračko tijelo LSCG-a. “Đukanović je ukrao program LSCG-a da bi ga uništio, bila mu je potrebna privatna država” rekao je Perović.

On je rekao da je gašenje LSCG-a 2006. bila poruka opoziciji da učini isto, izađe iz svih institucija i pokupi se u jedan pokret koji će srušiti vlast. “Znate li ko je to uradio, niko, zato što je opozicija u Crnoj Gori, udbaška mafijaška opozicija u vlasništvu Mila Đukanovića” kazao je Perović

Perović je dodao da je rješenje za Crnu Goru da omladina izađe na ulice, da Univerzitet Crne Gore, u smislu profesora, za koje je rekao da najviše podržavaju Đukanovića, ne postoji.

“Ali postoje studenti da izađu na ulice. Nemojte vi njima preko televizije Farme, Parove, piće, droga, američke serijale, neka ta omladina izađe na ulicu i ovaj pada za 24 sata” rekao je Perović.

Lider LSCG-a je ipak rekao da ne vidi nikoga ko bi to mogao da povede. “Taj koji to povede biće odmah okružen udbašima” rekao je on.

Bonus video: