Abović: Svi odbornici TA potpisaće blanko ostavke

On je dodao da je osnovni cilj TA da „potpuno razobliči i zaustavi organizovani kriminal u Tivtu koji je bujao pod DPS-om“
146 pregleda 8 komentar(a)
Miomir Abović, Foto: Siniša Luković
Miomir Abović, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 14.04.2016. 15:40h

Bez obzira na to hoće li dio opozicije kojima su uputili predlog sporazuma o nesaradnji sa DPS, potpisati taj dokument ili ne, Tivatska akcija ni u kom slučaju u narednom periodu neće u novom sazivu lokalnog parlamenta koji će se birati u nedjelju, sarađivati sa do sada vladajućom strankom", poručio je danas nosilac liste TA Miomir Abović.

Rok koji je TA ostavila ostalim strankama da se odrede o predlogu sporazuma ističe u četvrtak u ponoć.

„U svakom slučaju, TA je jedini sigurni garant borbe protiv korupcije i kriminala u opštini Tivat i pravnog i svakog drugog nasilja nad građanima Tivta. Kao takva, TA neće ulaziti u aspolutno nikakve dogovore, a kamoli u koalicije sa DPS, što god da drugi akteri političke scene našeg grada urade“, kazao je Abović danas na press konferenciji.

On je dodao da je osnovni cilj TA da „potpuno razobliči i zaustavi organizovani kriminal u Tivtu koji je bujao pod DPS-om“.

„Kako god da se drugi o ovome odrede, svi kandidati za odbornike sa liste TA, do kraja dana danas će u skladu sa jednoglasnom odlukom našeg Glavnog odbora, potpisati ostavke na funkcuju odbornika. Te ostavke će GO TA moći da aktivira u svakom trenutku, u slučaju kad bi bilo koji odbornik TA eventualno sutra pokušao da odstupi od naše politike da sa DPS nema nikakve saradnje ni po kojem osnovu“, naglasio je Abović.

Bonus video: