Oproštaj Boškovića: Svi da zadržimo dostojanstvo u kampanji

Na koktel nije došao ni odlazeći gradonačelnik Ivan Novosel (DPS) sa kojim je Bošković odnedavno u prilično zategnutim političkim odnosima
106 pregleda 2 komentar(a)
Krsto Bošković, oproštajni koktel, Foto: Siniša Luković
Krsto Bošković, oproštajni koktel, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 13.04.2016. 13:40h

Predsjednik SO Tivat Krsto Bošković (SDP) priredio je u svom kabinetu oproštajni koktel povodom završetka mandata aktuelnog saziva lokalnog parlamenta.

Od parlamentarnih stranaka, prijemu su prisustvovalo samo predstavnici SDP, HGI i Nove, dok ostali nisu došli jer je većina zauzeta vrhuncem izborne kampanje za lokalne izbore koji se održavaju u nedjelju 17. aprila.

Na koktel nije došao ni odlazeći gradonačelnik Ivan Novosel (DPS) sa kojim je Bošković odnedavno u prilično zategnutim političkim odnosima, ali jesu glavna administatorka Jovanka Laličić i Novoselov savjetnik Petar Vujović iz DPS i menadžer Opštine Zoran Petranović.

„Kroz dosadašnju kampanju na moje veliko zadovoljstvo, primijetio sam da se svi učlesnici, a ima ih od krajnje lijevih do krajnje desnih, međusobno tretiraju sa uvažavenjem i na kulturan način, i nadam se da će se to zadržati i ovih sledećih par dana do stupanja na snagu predizborne ćutnje. Bez obzira na to kakvo je stanje u loklanom parlamentu bilo možda zadnjih par mjeseci, mi u Tivtu generalno imamo zdravu političku atmosferu. Bitno je da to zadržimo i nakon izbora, u novom sazivu SO da bi lokalni parlament zaista ostao žila-kucavica demokratije u gradu i da napravimo novu i kvalitetnu izvršnu vlast“, istakao je Bošković zahvaljujući se svim partijama i odbornicima koji su činili dosadašnji saziv SO Tivat.

Bonus video: