Lazović: Blizu smo potpisivanja Sporazuma

"Ja sam optimista, računam da će doći do tog sporazuma, jer čini mi se da, kada su u pitanju vlast i dio opozicije, postoji spremnost da se na taj način pokaže da je Crna Gora demokratsko društvo i da iz ovoga možemo izaći na potpuno demokratski i moderan način"
14 komentar(a)
Vujica Lazović, Foto: Boris Pejović
Vujica Lazović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 12.04.2016. 11:35h

Sporazum o stvaranju uslova za fer i slobodne izbor biće potpisan narednih nekoliko dana, kazao je potpredsjednik Socijaldemokrata Crne Gore, Vujica Lazović, ocjenivši da su vlast i dio opozicije spremni da pokažu da je Crna Gora demokratsko društvo.

Na pitanje kakva su njegova očekivanja u vezi sa potpisivanjem Sporazumom, on je naveo da računa da će ovih dana biti finale dogovora i dodao da javnost sa velikim nestrpljenjem očekuje odgovor na to pitanje.

"Mislim da smo blizu potpisa, dakle za par dana", rekao je Lazović novinarima.

Lazović smatra da je dobro da do potpisivanja Sporazuma dođe što prije kako bi se, kako je kazao, relaksirala atmosfera koja se stvorila oko tog pitanja.

"Ja sam optimista, računam da će doći do tog sporazuma, jer čini mi se da, kada su u pitanju vlast i dio opozicije, postoji spremnost da se na taj način pokaže da je Crna Gora demokratsko društvo i da iz ovoga možemo izaći na potpuno demokratski i moderan način", poručio je Lazović.

Bonus video: