Delić: Savez direktora je marginalizovani politički satelit

""Ekipa iz Savjeta za privatizaciju" je poslije "pada" Kraljičine plaže, Svetog Stefana, Mamule, Instituta "Simo Miliševič"... promijenila stav i umjesto "kolašinskog" zagovarala "budvanski scenario""
62 pregleda 2 komentar(a)
Sabahudin Delić, Foto: Savo Prelević
Sabahudin Delić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.04.2016. 11:16h

Predsjednik OO SDP – Pljevlja Sabahudin Delić, odgovorio je na prozivke OO Socijaldemokrata Pljevlja, navodeći da nije razlog "polemisanje sa marginalizovanim političkim satelitima", već zarad javnosti.

"Ako nijeste primjetili, ja svoje tekstove i politička saopštenja uredno potpišem, kako bi zainteresovana javnost mogla voditi dijalog sa autorom iznijetih stavova. Ne stidim se onog što javno (i privatno) izreknem ili napišem i nemam potrebu skrivanja iza virtuelnih "medijskih timova". Ja sam politički borac koji voli otvorene "borbe", fer i poštene, a ne, karate-rečnikom rečeno, kate ("borba sa zamišljenim protivnikom"). U svom pomenutom saopštenju iznio sam nekoliko ocjena, upravo želeći da izazovem političku javnost na javnu polemiku. Nažalost, od polemike ništa - niti šta potvrdiše, niti šta dematovaše, a da zlo bude veće, niti se dotakoše saopštenja. Kao da ga "medijski tim" nije ni pročitao, već reaguje po inerciji sa ispričanom i pomalo degutantnom pričom tzv. "kolašinskog scenarija", naveo je Delić.

Dodaje da su, odluku o uspostavljanju koalicione vlasti u Kolašinu jednoglasno usvojili i Predsjedništvo i Glavni odbor SDP CG.

"Članovi Predsjedništva i Glavnog odbora SDP CG su, tada, bili i svi čelni ljudi današnjeg Saveza Direktora. Što se tada ne usprotiviše i javno se ogradiše od takve odluke. "Ekipa iz Savjeta za privatizaciju" je poslije "pada" Kraljičine plaže, Svetog Stefana, Mamule, Instituta "Simo Miliševič"... promijenila stav i umjesto "kolašinskog" zagovarala "budvanski scenario". Mentor i mali od Mentora su bili u velikoj panici i nedoumici kako objasniti "kralju ujedinitelju" čvrste stavove SDP-a. I tako kreće širenje "budvanskog scenarija" po Crnoj Gori i raščišćavanje političke scene. Samo što sigurno ova priča neće imati sretan završetak kao bajke – "i tako su življeli sretno do kraja života".Poštovani čitaoci, vi prosudite ko je "uhvaćen na djelu"", zaključio je Delić.

Bonus video: