SDP Berane: Nadležni organi da ispitaju rad opštine u ovom i prošlom mandatu

„Sve sumnje koje se javljaju, a vezane su za neke projekte moraju biti ispitane kako bi se do kraja zaštitio interes Berana i naših sugrađana“, navodi se u saopštenju
2 komentar(a)
Berane grad, Foto: Rabrenović
Berane grad, Foto: Rabrenović
Ažurirano: 08.04.2016. 14:48h

Opštinski odbor Socijaldemokratske partije u Beranama uputio je poziv svim nadležim državnim organim da ispitaju rad Opštine u prošlom, ali i u ovom mandatu.

„Sve sumnje koje se javljaju, a vezane su za neke projekte moraju biti ispitane kako bi se do kraja zaštitio interes Berana i naših sugrađana“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da „partijska knjižica, bila ona DPS-ova, SNP-ova, DF-a ili SDP-a ne smije biti razlog da se prema nekome ko je kršio zakon i oštetio budžet ponaša na način koji je zakonima i predviđen“.

„SDP kao lista koja je bila treća na proteklim izborima u našoj Opštini sa povjerenjem koje nam je ukazalo skoro 500 sugrađana je zainteresovana za rješavanje svih problema, naslijeđenih ili ne, sa kojima se naš grad susrijeće. Zbog toga još jednom poziv da se sve eventualne neregularnosti ispitaju a odgovorni kazne u skladu sa zakonima ove države“, zaključuje se u saopštenju OO SDP Berane koje je potpisao predsjednik Mirko Pavićević.

Bonus video: