PODRŽAVAO PROTESTE

Tošković tužio Demokratski front jer tvrde da je ubačeni element

Portal na kojem se prenose vijesti u vezi sa protestom DF-a objavio je da Tošković, "glavni četnik na protestima" zapravo aktivista DPS-a i da Toškovićeva supruga na izborima "čuva glasačke kutije za DPS"
334 pregleda 32 komentar(a)
Živko Tošković, Foto: Luka Zeković
Živko Tošković, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 06.04.2016. 06:38h

Član podgoričkog odbora Stranke srpskih radikala Živko Tošković, tužio je portal Demokratskog fronta "Sloboda traži ljude" jer su ga predstavili kao ubačenog aktivistu DPS-a.

Portal na kojem se prenose vijesti u vezi sa protestom DF-a objavio je da Tošković, "glavni četnik na protestima" zapravo aktivista DPS-a i da Toškovićeva supruga na izborima "čuva glasačke kutije za DPS".

Iz Stranke srpskih radikala saopšteno je da u svakom smislu podržavaju Toškovića, koji je, kako navode samo podržavao proteste protiv režima.

"Ja osam mjeseci ne živim sa svojom porodicom isključivo iz političkih razloga, ali slobodan i vjeran stranci koja cijeni univerzalne vrijednosti: vjeru, državu, srpski narod. Onima kojima to nisu osnovne odrednice ništa nije sveto, pa čak ni ja koji sam danima podržavao proteste da bih na kraju bio napadnut na najcrnji mogući način", saopštio je Tošković.

Iz te stranke kazali su da su na protestima srpski radikali imali problema sa "NATO lobistima".