Tivatska Akcija: Oproštajno bauljanje DPS

"Preko 30 članova DPS-a je odbilo da stane na njihovu listu, mnogi vjerni glasači su totalno razočarani, a vrlo male su im i koristi od formiranja čitave bulumente strančica-privjesaka. Ipak, mnoge od tih aktivnosti imaju i mnogo veću štetu od stvaranja neregularnih uslova za izbore"
23 komentar(a)
Tivatska akcija
Tivatska akcija
Ažurirano: 05.04.2016. 13:46h

Sve uobičajene predizborne mahinacije DPS koja je opet stvorila neregularnu atnosferu za izbore, padaju u vodu jer je rejting te stranke veoma loš, saopštila je "Tivatska Akcija“".

"Preko 30 članova DPS-a je odbilo da stane na njihovu listu, mnogi vjerni glasači su totalno razočarani, a vrlo male su im i koristi od formiranja čitave bulumente strančica-privjesaka. Ipak, mnoge od tih aktivnosti imaju i mnogo veću štetu od stvaranja neregularnih uslova za izbore. Naime, i bezbjednost građana Tivta će biti ozbiljno ugožena zbog aktivnosti pojedinih grupacija koje je formirao DPS", saopštila je TA precizirajući da se dio tivatskih vatrogasaca bavi "poslom za koji se nisu obrazovali - za pisanje saopštenja, obećavanja zaposlenja na Aerodromu, plagiranja drugih stranaka", a za što ih je po TA, navodno angažovao DPS.

"Postoji velika opasnost da će vatrogasci dakle, biti hronično umorni, i da neće biti spremni za sezonu požara", tvrdi TA.

Naglašavaju da su prvaci lokalnog DPS u predvečerje izbora, počeli govoriti o mnogim davno obećanim, a nikada realizovanim projektima.

"Poznavajući pamet, znanje, energiju i poštenje gradonačelnika Ivana Novosela i njegovih saboraca iz vrha lokalnog DPS, mislimo da opipljive rezultate ovih aktivnosti treba očekivati najkasnije do kraja maja mjeseca. Plave horizonte će sigurno da odbrane, kao što su odbranili i svih ovih godina. Nemamo sumnje da će Novosel očitati bukvicu ministru Gvozdenoviću, i da će navedeni ministar i ostali iz Vlade, kao poznati poslušnici Novosela, zadrhtati od straha, i pokajati se zbog svojih postupaka. Zgrade na mjestu Lukovića baraka će nesumnjivo početi da se grade već 18. aprila, a prva useljenja treba očekivati već krajem maja. Što se borbe protiv korupcije tiče – ne sumnjamo da je tu lokalni DPS spreman za najveći iskorak. To može da znači samo jedno - da će Novosel sa svojim saradnicima i konzulom iz Sremskih Karlovaca, odmah otputovati za Spuž, umjesto da svaki dan iščekuju kad će specijalni državni tužilac doći u Tivat", saopštila je TA ocjenjujući da "oproštajno bauljanje tivatskog DPS-a postaje sve tragikomičnije, i sada već uveliko prelazi poznate žanrove lakrdije, groteske, i teatra apsurda".

Bonus video: