Janović: HGI je garant stabilne vlasti u Tivtu

"Mi smo bili u opoziciji, ali sam uvjerena da ćemo poslije 17. aprila, biti dio vlasti. Mi ćemo preuzeti dio odgovornosti za svoj rad. Uvjerena sam da će naš kadar biti kvalitetan i da će opravdati položaj koji će zauzimati u lokalnoj upravi i bilo gdje drugo”, poručila je ministarka bez portfelja Marija Vučinović
9 komentar(a)
Ljerka Dragičević, Marija Vučinović, Adrijan Vuksnaović, Foto: Siniša Luković
Ljerka Dragičević, Marija Vučinović, Adrijan Vuksnaović, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 04.04.2016. 13:48h

“Postoje mnogi na političkoj sceni Tivta i to je dobro ali, ne dam nikome za pravo da na jedan neprimjeren način naš rad omalovažavaju i napadaju. Nikada nam nije bilo potrebno zajedništvo kao sada. Tako i nastupajte prema porodici i članovima i simpatizerima, jer mi smo garant sigurne i stabilne vlasti u Tivtu. Nikad nismo bili potrebniji Tivtu“, rekao je Ilija Janović, nosilac liste HGI na tribini te partije sinoć u Gradiošnici.

Pred njega, simpatizerima su se obratili predsjednica HGI i ministarka u Vladi CG Marija Vučinović, poslanica HGI Ljerka Dragičević i kandidat za odbornika Adrijan Vuksanović.

Poručili su da je u fokusu pažnje te stranke stvaranje boljih uslova života za Tivćane i posebno briga o ovdašnjim Hrvatima.

“Hrvati su u svojoj prošlosti oplemenili ovaj prostor. Ostvarili smo mnogo toga, ali, danas moramo imati jako političko biće. Prirodno je da sam ja na listi HGI. Ne bih mogao na kulturnom polju predstavljati Hrvate, a na političkom predstavljati nekog drugog", kazao je Adrijan Vuksanović dok je Marija Vučinović istakla da ta partija “radi na prepoznatljiv način”.

“Tako ćemo nastaviti ubuduće. Mi smo bili u opoziciji, ali sam uvjerena da ćemo poslije 17. aprila, biti dio vlasti. Mi ćemo preuzeti dio odgovornosti za svoj rad. Uvjerena sam da će naš kadar biti kvalitetan i da će opravdati položaj koji će zauzimati u lokalnoj upravi i bilo gdje drugo”, poručila je ministarka bez portfelja.

Bonus video: