Sumnja da se kupuju glasači: IRF nudi kredite u Tivtu uoči izbora?

“Đukanović ladno odrađuje sve fore iz Afere Snimak i kupuje birače. Demos, URA, SDP ćute i čekaju svoje fotelje. Prevara”, napisao je na Facebooku u vezi sa seminarom IRF-a lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević
50 pregleda 6 komentar(a)
IRF Crne Gore, Foto: Printscreen
IRF Crne Gore, Foto: Printscreen
Ažurirano: 03.04.2016. 10:19h

Vladin Investiciono-razvojni fond (IRF) u saradnji sa Opštinom Tivat i Fakultetom za mediteranske poslovne studije iz tog grada u utorak organizuje seminar na kojem će biti prestavljena mogućnost kreditiranja visokoškolaca.

Iz opozicionih partija sumnjaju da DPS preko IRF-a na taj način realizuje novu kupovinu glasova u opštini u kojoj su izbori zakazani za 17. april.

“Đukanović ladno odrađuje sve fore iz Afere Snimak i kupuje birače. Demos, URA, SDP ćute i čekaju svoje fotelje. Prevara”, napisao je juče na Facebooku u vezi sa seminarom IRF-a lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

Krajnje sumnjivi seminar IRF-a zove se “Možeš i ti”, a biće održan u multimedijalnoj skupštinskoj sali Opštine Tivat.

“Na seminaru ćete se dodatno informisati pod kojim uslovima IRF nudi beskamatnu kreditnu liniju namijenjenu ovoj ciljnoj grupi, kako osnovati preduzeće... kako do uslova za kredit i razvoja biznis ideja”, piše na facebook stranici IRF-a.

Bonus video: