Đeljošaj: Krivokapić, Konjević i Popović od sinoć nepoželjne osobe za sve Albance

"Dolaze iz partija, koje su podršku u teškim vremenima imali u Ulcinju, Malesiji, Plavu i Rožajama, a u ostalim gradovima figurativno na nivou statističke greške. Upravo su građani ovih krajeva sačuvali sadašnju zastavu Crne Gore, jer 80 odsto Crne Gore je nije htjelo"
8914 pregleda 27 komentar(a)
Nik Đeljošaj, Foto: Luka Zeković
Nik Đeljošaj, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 29.12.2018. 13:24h

Ranko Krivokapić, Raško Konjević i Andrija Popović su od sinoć nepoželjne osobe bilo gdje, gdje Albanci žive. Albanci su mogli sinoć da vide koliku mržnju, šovinizam i netrpeljivost imaju Krivokapić, Konjević i Popović prema Albancima, kazao je Nik Đeljošaj, predsjednik Albanske alternative.

>> Pao Vladin predlog Zakona: Nisu prošle "jasno utvrđene činjenice"

"Maske su pale i pokazali su svoje pravo lice, ko su i šta su! Dolaze iz partija, koje su podršku u teškim vremenima imali u Ulcinju, Malesiji, Plavu i Rožajama, a u ostalim gradovima figurativno na nivou statističke greške. Upravo su građani ovih krajeva sačuvali sadašnju zastavu Crne Gore, jer 80 odsto Crne Gore je nije htjelo", kazao je Đeljošaj.

Predsjednik AA je dodao i da će pomenuti poslanici ostati upamćeni kao veliki neprijatelji Albanaca, ne samo u Crnoj Gori, već je kazao da će se potruditi da ih tako doživljavaju svuda u svijetu.

"I da znate vi i svi ostali, mi smo branili vašu zastavu 90-tih godina i za to smo kažnjavani jer da nije nas bilo vi ne biste znali ni kako izgleda, jer nijeste imali ni hrabrosti za to. Tako ćemo i danas, isticati našu nacionalnu zastavu, naravno poštujući i onu koju smo sačuvali 90-tih godina bez obzira na sve, jer ću ponoviti, kada su ove stvari u pitanju, ne mogu da nas kažnjavaju koliko možemo da platimo kako bi sačuvali naše dostojanstvo i zato nama ne treba vaša pomoć, sami ćemo je odbraniti", kazao je Đeljošaj

Bonus video: