Pozitivna: SDP eklatantan primjer političkog beščašća

"Barani znaju i ko su oni koji klevetama , uvredama i neistinama pokušavaju steći ugled koji im nedostaje"
43 komentar(a)
Pozitivna CG, Foto: PCG
Pozitivna CG, Foto: PCG
Ažurirano: 25.03.2016. 17:52h

"Ljutnja" SDP-a poslije gubitka funkcija i privilegija je razumna, ali ostaju pitanje kako su se nakon 18 godina vlasti sada sjetili korupcije i ekonomske nerazvijenosti Crne Gore, navodi se u saiopštenju OO Pozitivne Crne Gore Bar.

Oni napomilnju "da je SDP eklatantan primjer političkog beščašća i licemjerstva dodatno potvrđuje izjava predsjednika OO SDP u Baru".

"Građani Bara ne pate od amnezije pa da ne znaju da je SDP dala svoj lični i politički pečat korupciji i ekonomskoj i socijalnoj ugroženosti građana. Stoga, niti je politički pristojno , a ako hoćete ni moralno optuživati nakon 18 godina vladavine, za bilo šta bilo koga, a pogotovo ne Pozitivnu Crnu Goru. Znamo da je SDP na izborima 2014. godine dobio povjerenje jednog dijela građana, ali smo sigurni da im građani nijesu dali povjerenje da bi zloupotrebljavali opštinske resurse u partijske i lične svrhe, zapošljavajući po rodbinskoj liniji, već da bi radili u interesu cijele opštine. Zato će Bar sa Pozitivnom Crnom Gorom dobiti vlast koja će raditi u interesu građana, jer će Skupštinom Opštine ubuduće upravljati čovjek iza kojeg postoje mjerljivi rezultati", navodi se u saopštenje Pozitivne .

Oni smatraju da će novim izborom prvog čovjeka lokalnog parlamenta Bar konačno dobiti predstavnika građana kome će prioritet biti ekonomski razvoj grada.

"Za razliku od SDP, ukoliko budući predsjednik gradskog parlamenta ne bude ispunio očekivanja građana, neće čekati inicijativu za njegvu smjenu već će sam podnijeti ostavku, jer je odgovornost jedan od osnovnih principa Pozitivne Crne Gore.Pozitivnu Crnu Goru ne zanimaju lični interesi i pozicije, koji su posljednjih mjeseci jedino primarno za šta se bori SDP na čeli sa svojim liderom koji više i ne krije da mu je fotelja predsjednika parlamenta važnija od interesa građana i države. Ipak se nadamo da će i ovakav SDP naći mjeru i ućutati kad je unazad 18 godina samo to i činio", kazali su u Pozitivnoj.

"Što se tiče simpatičnog i nama dragog portparola SDP-a iz redova DEMOS-a , samozvanog vođe barske opozicije, poručujemo da mu je sve dopušteno i da nastavi što više da priča, jer ga za vrijeme dvogodišnjeg mandata nijesmo mogli čuti sa govornice SO Bar, a to najbolje govori građanima o njemu samom i njegovoj na korupciji formiranoj grupaciji. Zna grad Bar ko je budući predsjednik SO Bar, zna i ko su oni koji klevetama , uvredama i neistinama pokušavaju steći ugled koji im nedostaje", zaključuju u Pozitivnoj.

Bonus video: