Socijaldemokrate: Razvoj periferije mora pratiti razvoj centra Tivta

"Naš prioritet u narednom mandatu je ravnomjeran razvoj svih djelova grada“, kazao je nosilac liste SD u Tivtu Zdravko Mitrović
53 pregleda 8 komentar(a)
Zdravko Mitrović, Foto: Socijaldemokrate
Zdravko Mitrović, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 25.03.2016. 15:08h

Socijaldemokrate (SD) su potpuno spremne za predstojeće lokalne izbore u Tivtu, a prioritet im je ravnomjeran razvoj grada, poručio je nosilac liste SD u toj opštini, Zdravko Mitrović.

On je naglasio da su SD kampanju za lokalne izbore u Tivtu počele osnivanjem partije.

Tivat je, kako smatra Mitrović, dobio obrise modernog grada, i njegov dalji razvoj je nesporan.

„Međutim, razvoj periferije mora pratiti razvoj centra Tivta i zato je naš prioritet u narednom mandatu ravnomjeran razvoj svih djelova grada“, kazao je Mitrović u saopštenju.

On je rekao da su se u toj partiji uvjerili da je izvorna socijaldemokratska ideja u Tivtu jača nego ikad, a glavni pokazatelj toga je veliki broj ljudi koji su pristupili SD-u, a koji ranije nijesu bili politički angažovani.

„Informacije koje na današnji dan imamo sa terena, daju nam za pravo da kažemo da ćemo biti nezaobilazni konstituent buduće izvršne vlasti, te da ćemo sa stručnim i odgovornim ljudima, koji se nalaze na našoj listi, a koju čini 50 odsto mlađih od 30 godina i 45 odsto žena, imati priliku da u naredne četiri godine uvedemo Tivat u novu fazu razvoja, čije će benefite osjetiti svi naši sugrađani,“ istakao je Mitrović.

On je naglasio i da je SD partija drugačije političke kulture koja nudi konkretne projekte u cilju dinamiziranja razvoja grada.

Mitrović je povodom mogućeg odgađanja izbora u Tivtu, rekao da je SD, kao odgovorna partija, predala listu vodeći računa o zakonom utvrđenim rokovima.

“I bilo kakvo moguće odlaganje ne utiče na rad na terenu koji se ogleda u svakodnevnom kontaktu sa građanima, čiji je rezultat rast podrške soocijaldemokratskoj ideji u Tivtu”, dodao je Mitrović.

Bonus video: