Lukšić se oprostio od kolega iz Vlade

"Predsjednik Vlade Milo Đukanović zahvalio je Lukšiću, rekavši da je bilo zadovoljstvo sarađivati sa njim i, u ime svih članova Vlade, izrazio želju za uspješnom kandidaturom na dužnost generalnog sekretara Ujedinjenih nacija"
0 komentar(a)
Igor Lukšić, Foto: Gov.me
Igor Lukšić, Foto: Gov.me
Ažurirano: 24.03.2016. 17:58h

Potpredsjednik Vlade za evropske integracije i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić više neće prisustvovati sjednicama Vlade.

On se danas na kraju sjednice povodom ranije najavljenog povlačenja sa funkcije u skladu sa odlukom Vlade da ga kandiduje na dužnost generalnog sekretara Ujedinjenih nacija, zahvalio članovima Vlade na saradnji tokom proteklih 12 godina, navodeći da zbog obaveza neće moći da prisustvuje narednim dvijema sjednicama.

"Predsjednik Vlade Milo Đukanović zahvalio je Lukšiću, rekavši da je bilo zadovoljstvo sarađivati sa njim i, u ime svih članova Vlade, izrazio želju za uspješnom kandidaturom. Premijer je, s tim u vezi, ocijenio da kandidatura potpredsjednika Lukšića na značajnu dužnost nije afirmativna samo po kandidata sa dobrim referencama, već i za Crnu Goru kao državu u cjelini", saopšteno je iz Vlade.

Bonus video: