Liberalna partija: Popović nije glasao, Đeljošaj i mediji da se izvinu

"Ranije je na sjednici poslanik Popović u diskusiji povodom ovog Zakona izrekao jasan stav LP koji se tiču pojedinih normi kojim bi se eventualno ugrozio suverenitet i teritorijalni integritet Crne Gore
2335 pregleda 8 komentar(a)
Andrija Popović, Foto: Boris Pejović
Andrija Popović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 30.12.2018. 12:37h

Povodom obmanjujućih tvrdnji većine medija ali i grubih navoda pojedinih partnera iz parlamentarne većine, ponavljamo da poslanik i predsjednik Liberalne partije Andrija Popović nije ni učestvovao u glasanju povodom izmjena Zakona o javnom redu i miru u Skupštini, što je njegovo ustavno i poslovničko pravo, saopšteno je iz Liberalne partije.

Oni su u saopštenju dodali da su se u o to mogli uvjeriti svi oni koji su pratili zasjedanje skupštine.

"Ranije je na sjednici poslanik Popović u diskusiji povodom ovog Zakona izrekao jasan stav LP koji se tiču pojedinih normi kojim bi se eventualno ugrozio suverenitet i teritorijalni integritet Crne Gore. Očekujemo izvinjenje i medija i pojedinih partnera iz parlamentarne većine koji su tendenciozno obavještavali javnost", saopšteno je iz Liberalne partije.

Nik Đeljošaj, predsjednik Albanske alternative, je ranije izjavio da su Ranko Krvikapić, Raško Konjević i Andrija Popović nepoželjne osobe za sve Albance.