Bivši Arsenalci neće u koaliciju sa DPS

"Mi hoćemo da sami Tivćani preuzmu ulogu razvoja grada, a ne da nam razvoj bude nametnut kao što je sada slučaj"
8 komentar(a)
Tivat, Foto: Siniša Luković
Tivat, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 23.03.2016. 13:28h

Prvi put u našoj parlamentarnoj demokratiji pojavila se lista sastavljena od radnika Arsenala, koji su stvarali Tivat, saopštila je lista "Arsenal za Tivat" (AZT).

Tu listu koju pretežno čine bivši radnici tivatskog Arsenala, potvrdila je i proglasila Opštinska izborna komisija.

Na čelu 32 kandidata za odbornike je dipl. ing elektronike Budimir Cupara.

AZT je naglasio da je osnovni motiv njihovog pojavljivanja na političkoj sceni to što opštinska i državna vlast za osam godina od zatvaranja Arsenala, nisu ispoštovale dogovor i potpisani sporazum sa bivšim tradnicima, vezano za prodaju pogona Opatovo i gradnju stanova na lokaciji Lukovića barake.

AZT je pozvao sve bive radnike i penzionere tivatskog vojnog brodogradilišta da podrže tu listu na predstojećim lokalnim izborima 17.aprila "i da ne vjeruju praznim obećanjima onih koji su imali priliku da riješe postignute dogovore, jer niko ne može bolje zastupati naše interese u SO Tivat od nas samih."

"Mi hoćemo da sami Tivćani preuzmu ulogu razvoja grada, a ne da nam razvoj bude nametnut kao što je sada slučaj. Obavještavamo javnost da smo na osnovu ovih činjenica donijeli odluku da ne ulazimo u postizbornu koaliciju sa DPS a istovremeno smo otvoreni za postizbornu saradnju sa svima koji imaju u svom izbornom programu dobre projekte za razvoj Tivta", saopštili su čelnici AZT.

Bonus video: