DF: Još jednom pozivamo Stankovića da objavi razgovor Katnića i Kneževića

"Da bi javnosti bilo jasnije kakvu je monstruoznu konstrukciju i montažu planirao Katnić, pozivamo Stankovića da javno objavi koji visoki funkcioner DPS je vlasnik pomenutih 100.000 UsD, koje je Katnić htio da lažno predstavi kao ruski novac koji je primio DF, lažno optužujuci vozače Atlas Grupe"
5180 pregleda 10 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Facebook
Ilustracija, Foto: Facebook
Ažurirano: 30.12.2018. 15:29h

Demokratski front (DF) pozvao je VDT-a, Ivicu Stankovića da objavi sadržaj službenog razgovora predsjednika Atlas grupe dr Duška Kneževića i GST Milivoja Katnića

"Svakim danom otpora Demokratskog Fronta organizovanom političkom, policijskom, tužilačkom, sudskom i medijskom linču, pojavljuju se novi i novi dokazi. Istrage vođene staljinističkim metodama montiranja, ucjena, pritisaka od strane Milivoja Katnića ukazuju na osnovanu sumnju da je u kontinuitetu kršio Ustav, zakone i grubo zloupotrebljavao svoja ovlašćenja u cilju montiranja lažnih procesa protiv DF. JoŠ jednom pozivamo VDT Ivicu Stankovića, koji je prvi pozvani da obezbijedi zakonitost u funkcionisanju tužilastva, da objavi sadržaj službenog razgovora predsjednika Atlas grupe dr Duška Kneževića i GST Milivoja Katnića", saopšteno je iz DF-a.

Dodaju da postoji nesumnjivi interes javnosti da sazna sadržaj ovih službenih razgovora, "jer Knežević već više puta pominje da ga je Katnić ucjenjivao i tražio od njega da lažno svjedoči da je DF obavljao neke transakcije preko Atlas banke."

"Ako je Stankovic dopustio da se na sajtu tužilaštva objave djelovi stenograma tajno i nezakonito snimanih razgovora Andrije Mandića i Predraga Bulatovića od strane prevaranta i špijuna Mujovića (koji je još uvijek na slobodi), ne postoji nijedan razlog da Stanković zataškava sadržinu službenog razgovora Katnića i Kneževića. Da bi javnosti bilo jasnije kakvu je monstruoznu konstrukciju i montažu planirao Katnić, pozivamo Stankovića da javno objavi koji visoki funkcioner DPS je vlasnik pomenutih 100.000 UsD, koje je Katnić htio da lažno predstavi kao ruski novac koji je primio DF, lažno optužujuci vozače Atlas Grupe. Mi u DF smo javno ukazali da se radi o novcu Slavoljuba Miga Stijepovića, tada gradonačelnika Podgorice. Stanković treba da obavijesti javnost da li je to tačno ili čeka da Duško Knežević objavi sadržaj razgovora", kazali su iz DF-a.

Iz DF-a je rečeno da je samo i isključivo Ivica Stanković odgovoran za zakonit i transparentan rad tužilaštva i "mora da reaguje kada se pojave ovako ozbiljne optužbe za teške zloupotrebe i masovno kršenje ljudskih prava od strane visoko rangiranih funkcionera tužilaštva."

"Takođe, pozivamo Stankovića da obavijesti javnost da li se istrage o pranju novca vode za Prvu banku, Adiko banku i Univerzal banku", zaključeno je iz DF-a.

Bonus video: