Socijaldemokrate samostalno u Tivtu

"Uspjeh koji sa punim pravom očekujemo na lokalnim izborima će svakako biti potvrda našeg zajedničkog predanog rada i jasan pokazatelj da istinska socijaldemokratija, kao ideja koju smo uspjeli da sačuvamo, među Tivćanima okuplja sve veći broj pristalica", rekao je Brajović
139 pregleda 18 komentar(a)
Socijaldemokrate Tivat, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Socijaldemokrate Tivat, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 13.03.2016. 10:37h

Socijaldemokrate će na lokalnim izborima u Tivtu nastupati samostalno, odlučeno je na sjednici Opštinskog odbora Socijaldemokrata Tivta.

Navode da je donošenje ovakve odluke opravdano imajući u vidu informacije sa terena "o značajnoj podršci na koju aktivisti Socijaldemokrata u predhodnom periodu nailaze u kontaktu sa građanima Tivta".

Sjednici opštinskog odbora je prisustvovao i predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović.

"Uspjeh koji sa punim pravom očekujemo na lokalnim izborima će svakako biti potvrda našeg zajedničkog predanog rada i jasan pokazatelj da istinska socijaldemokratija, kao ideja koju smo uspjeli da sačuvamo, među Tivćanima okuplja sve veći broj pristalica. Uvjeren sam da su građani Tivta već prepoznali našu ponudu i da će prihvatiti partnerstvo za dinamičan ekonomski razvoj kao najbolji koncept koji garantuje ostvarenje bržeg i ravnomjernijeg privrednog razvoja opštine. Entuzijazam kojim su članovi tivatskog odbora Socijaldemokrata pristupili pripremi ovih izbora govori da smo ozbiljna partija koja će sa pozicije vlasti na svim nivoima u budućnosti biti prepoznata kao značajan i nezaobilazan politički faktor'", poručio je Brajović.

Predsjednik Socijaldemokrata Tivta Zdravko Mitrović je izrazio zadovoljstvo svime što je urađeno od osnivanja opštinskog odbora.

"Upravo naš rad u prethodnom periodu, koji je rezultirao kvalitetnim postavljenjem partijske infrastrukture, kao i svakodnevni porast broja članova daje nam za pravo da kažemo da ćemo biti najprijatnije iznenađenje na lokalnim izborima. Podrška koju imamo na terenu, profesionalni i ozbiljni ljudi koji će se naći na našoj listi i zastupati i sprovoditi našu politiku, su nas opredijelili da jednoglasno donesemo odluku o samostalnom nastupu. Naša politika je jasna i konkretna, a to se ogleda i kroz program koji ćemo ponuditi građanima Tivta - koji je realan i ostvarljiv i za čije sprovođenje će Socijaldemokrate u narednom mandatu, kao konstituent buduće vlasti, preuzeti punu odgovornost. Vrijeme je da Tivat uđe u novu fazu dinamičnog razvoja koji će se doprinijeti poboljšanju životnog standarda svih naših sugrađana", rekao je Mitrović.

Bonus video: