Arsić: Napadaju nas sateliti DPS-a

"Zamislite vlast u kojoj uspjeh sredine zavisi od interesa pojedinaca. Zamislite vlast koja koja hoće da otima imovinu od svojih gražana. Zamislite vlast koja aneksima ugovora vara sve oko sebe pa i samu sebe smuti. Zamislite vlast koja našu djecu drži u školama bez grijanja u 21. vijeku, a hvali se milionskim investicijama"
112 pregleda 10 komentar(a)
Vladimir Arsić, Foto: Demokratska Crna Gora
Vladimir Arsić, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 12.03.2016. 20:31h

Demokrate Tivta saopštile su da su na meti DPS-a i njegovih "satelita" iz opozicionih redova, jer vladajuća stranka "zna ko joj je najveća prijetnja".

"Znaju ko im čistinom karaktera i snagom argumentacije predstavlja prijetnju na svim društvenim i političkim poljima. Iskustvo u našim redovima temeljno podriva njihovu kičerajsku politiku. Učili smo ih ove četiri godine što su dobri društveni rezoni i kao se grade normalni politički principi. Nudili smo im znanje koje nisu znali da prihvate kako bi spasili sebe nerazuma i sebičnosti. Zato im je sada i došao kraj", saopštio je predsjednik OO Demokrata Tivta Vladimir Arsić.

Dodao je da Demokrate nude konkretna riješenja problema i da ne žele da Tivtom upravljaju "kao oni – prijetnjama, širenjem diskriminacije i ucjenama".

"Zamislite vlast u kojoj izvršna i zakonodavna struktura ne sarađuju, nego se rivalski sukobljavaju. Zamislite vlast u kojoj uspjeh sredine zavisi od interesa pojedinaca. Zamislite vlast koja koja hoće da otima imovinu od svojih gražana. Zamislite vlast koja aneksima ugovora vara sve oko sebe pa i samu sebe smuti. Zamislite vlast koja našu djecu drži u školama bez grijanja u 21. vijeku, a hvali se milionskim investicijama. Pa zar to nije sramota?", zapitao se Arsić.

On se zahvalio "DPS i njenim satelitima" na "pažnji" koju su ukazali Demokratama na početku izborne kampanje u Tivtu jer je to kako je ocijenio indirektna potvrda "da su svjesni opšte prihvaćenosti našeg političkog programa među sugrađanima".

Bonus video: