Agović: Muhović treba da pazi šta priča

"Muhović intrigira javnost bez ikakvog razloga", smatra Agović
162 pregleda 14 komentar(a)
Samir Agović, Foto: Savo Prelević
Samir Agović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.03.2016. 16:07h

Predsjednik Opštine Petnjica Samir Agović kritikovao je predsjednika lokalnog parlamenta Adnana Muhovića da neodmjerenim izjavama bez potrebe intrigira političku javnost. On je predsjednika Skupštine opštine pozvao da se bavi suštinskim temama, navodeći da Demokratska partija socijalista (DPS) nema vremena za gubljenje.

“Neki drugi imaju više vremena za bavljenje manje suštinskim temama. Često komentarišu neke pojavne procese i neke stvari koje čujemo nijesu u saglasju sa našim stavovima. Zato se nerijetko ograđujemo od tih stavova. Konkretno Adnan Muhović često intrigira političku javnost bez ikakvog razloga. Ipak, to neko drugi treba da mu ukaže, a ne mi. Mi samo mislimo da je to neprimjereno”, kazao je Agović za Radio Petnjica.

Predsjednik lokalnog parlamenta i petnjičkog odbora Bošnjačke stranke je nedavno kazao da “Nikšićani uvijek vladaju Crnom Gorom” i da ne misle na Bošnjake. U polemici sa lokalnim SDP-om on je kazao da je Petar Petrović Njegoš “najveći krvnik Bošnjaka i islama”, ističući da Bihorci “nijesu zakleti Lovćenu”. Agović je zamjerio manjem koalicionom partneru na političkom neisksustvu, navodeći da je DPS na to gledao blagonaklono i djelovao tolerantno. “Trebalo je da budemo bolji koalicioni partneri i da više jedni druge uvažavamo. Mi iz DPS-a imamo određeno političko iskustvo. Kroz svoj politički angažman naučio sam da sve to drugačije posmatram”, kazao je on.

Bonus video: