Demokrate izabrale potpredsjednike, IO i portparola Odbora Glavnog grada

Uz predsjednika Odbora Demokrata Glavnog grada, Vladimira Čađenovića, sjednici su prisustvovali predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić i potpredsjednica Zdenka Popović
119 pregleda 6 komentar(a)
Demokratska Crna Gore, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokratska Crna Gore, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 06.03.2016. 10:37h

Demokrate Glavnog grada održale su drugu sjednicu Odbora Glavnog grada, na kojoj su izabrali Izvršni odbor, potpredsjednike, kao i portparola Odbora Glavnog grada.

"Izvršni odbor broji 37 članova, koji će raditi u interesu svih građana Podgorice. Za potpredsjednice Odbora Glavnog grada izabrane su Milica Kaluđerović i Sonja Radunović, a za potpredsjednike Mitar Vuković i Aleksandar Božović. Za sekretara Odbora izabran je Nikola Kažić, a za portparola Ilija Bijedić. Demokrate Glavnog grada, na ovaj način, oformile su stručan tim časnih, većinom mladih i nekompromitovanih ljudi, koji će nastaviti da budu prepoznatljiva snaga na političkoj sceni Podgorice", navodi se u saopštenju.

Uz predsjednika Odbora Demokrata Glavnog grada, Vladimira Čađenovića, sjednici su prisustvovali predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić i potpredsjednica Zdenka Popović.

"U uvodnoj riječi, Predsjednik Demokrata je upoznao prisutne članove Odbora o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori, sa posebnim osvrtom na aktivnosti Demokrata u prethodnom periodu, ali i ono što predstoji ovom mladom, ali jakom i stabilnom političkom subjektu u danima pred nama. Predsjednik Bečić je naročito naglasio neophodnost da se svi opozicioni politički subjekti obavežu na nenapadanje u susret izborima, kad god oni bili, kao i da nema razumijevanje za one subjekte koji su opozicija, a ne žele da podrže inicijativu Demokrata da u svim opštinama gdje za to postoji mogućnost smijene funkcionere Demokratske partije socijalista", navodi se u saopštenju.

Bonus video: