Lekić razgovarao sa delegacijom Odbora za evropska pitanja francuske Skupštine

"Zajednički je konstatovano da je neophodno uskladiti politiku Crne Gore u raznim domenima sa standardima, vrijednostima i ciljevima Evropske unije", kazali su iz Demosa
23 komentar(a)
Miodrag Lekić, Foto: Zoran Đurić
Miodrag Lekić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 04.03.2016. 16:35h

Predsjednik Demosa Miodrag Lekić razgovarao je sa delegacijom Odbora za evropska pitanja Skupštine Francuske. Tokom razgovora razmijenjena su mišljenja i informacije o više pitanja, posebno onim koja se odnose na integracioni put Crne Gore u Evropsku uniju.

"Zajednički je konstatovano da je neophodno uskladiti politiku Crne Gore u raznim domenima sa standardima, vrijednostima i ciljevima Evropske unije. Miodrag Lekić je upoznao goste iz Francuske sa programskim određenjima i stavovima Demosa u oblasti unutrašnje i spoljne politike. Takođe, predsjednik Demosa je pružio objašnjenja na pitanja koja su gosti iz Francuske postavili u vezi sa političkim procesima u Crnoj Gori. Dio razgovora je bio posvećen i aktuelnom problemu izborne materije u Crnoj Gori, koju aktivno prate Evropska unija i njene članice", kazali su iz Demosa.

Sastanku je prisustovala Veronik Brimo ambasadorka Francuske u Crno Gori.

Bonus video: