Krivokapić primio predsjednika Vojnog komiteta NATO-a

Pavel je ukazao na napredak koji je Crna Gora dostigla u procesu evroatlantskih integracija, ali i na ciljeve koje je potrebno ostvariti
5 komentar(a)
Krivokapić, Pavel, Foto: Skupština Crne Gore
Krivokapić, Pavel, Foto: Skupština Crne Gore
Ažurirano: 03.03.2016. 18:28h

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić primio je generala Petra Pavela, predsjednika Vojnog komiteta NATO-a. Pavel se zahvalio na prijemu i izrazio zadovoljstvo zbog napretka Crne Gora u procesu postizanja punopravnog članstva u NATO.

Sagovornici su ocijenili da je osnov za ostvarivanje punopravnog članstva Crne Gore u NATO - naporan rad u domenu jačanja demokratije i vladavine prava.

Pavel je ukazao na napredak koji je Crna Gora dostigla u procesu evroatlantskih integracija, ali i na ciljeve koje je potrebno ostvariti.

"Sagovornici su zaključili da je temelj svake stabilne države kontinuirano jačanje vladavine prava, demokratije i političke stabilnosti. Oni su predočili da je jedan od puteva za ostvarivanje ovih ciljeva borba protiv svih vidova korupcije. Krivokapić je ukazao na otvorenost Parlamenta Crne Gore za dalju saradnju koja vodi bržem ostvarenju strateškog cilja Crne Gore – punopravnog članstva u NATO", navodi se u saopštenju Krivokapićevog kabineta.

Bonus video: