CDU: Vraćanje povjerenja u institucije i finansijska sanacija dva urgentna zadatka lokalne vlasti

Predstavnici Cdu su takođe upoznali domaćine sastanka sa pozicijama Cdu koja se tiču kadrovskih, odnosno pitanja ljudskih resursa u obnovi Budve
2 komentar(a)
CDU, Foto: CDU
CDU, Foto: CDU
Ažurirano: 01.03.2016. 15:53h

Neophodnost vraćanja povjerenja u institucije i potreba finansijske sanacije Budve, su bile glavne teme na sastanku predstavnika OO CDU u gradonačelnika Budve Srđe Popovića, navodi se u saopštenju te partije.

"Delegacija Cdu Budva, u sastavu: Miodrag Čučka, predsjednik; Marina Gardašević, potpredsjednica; Aleksandar Jovanović, potpredsjednik; i članovi Opštinskog odbora Anđela Ivanović, potpredsjednica Cdu i Pero Duletić, predsjednik Nadzornog odbora Cdu, prenijela je predsjedniku Opštine i njegovom timu stavove Cdu o aktuelnom stanju u Budvi", kazali su u Cdu.

Predstavnici Cdu su takođe upoznali domaćine sastanka sa pozicijama Cdu koja se tiču kadrovskih, odnosno pitanja ljudskih resursa u obnovi Budve.

Postavljena su, između ostalog, pitanja koja se odnose na broj i strukturu zaposlenih u opštinskim službama i preduzećima.

Na sastanku su razmatrana i pitanja pripreme ljetnje sezone, kao i kompleksna tema upravljanja Budvom kao turističkom destinacijom.

Predsjednik Opštine je upoznao delegaciju Cdu sa aktivnostima i planovima i projektima koje sprovodi gradska uprava.

Postignuta je saglasnost da se naredni sastanak održi u bliskoj budućnosti, gdje će pažnja biti usmjerena na konkretne projekte koje obije strane prepoznaju kao teme i oblasti od interesa za sve građane Budve.

Bonus video: