Bečić: U Herceg Novom sigurno pobjeđujemo DPS i njihove satelite

"Uradićemo sve da Herceg Novi bude grad iz kojeg se ne odlazi, već grad u koji se dolazi i sa velikom željom vraća", rekao je Bečić
35 komentar(a)
Demokrate Herceg Novi, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate Herceg Novi, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 01.03.2016. 09:56h

Demokratska Crna Gora održala je u Herceg Novom sastanak sa novim članovima kojem su prisustvovali predsjednik partije Aleksa Bečić, generalni sekretar Boris Bogdanović i koordinator Inicijativnog odbora hercegnovskih Demokrata Stevan Katić.

Kako je saopšteno iz Demokratske Crne Gore Bečić je saaopštio članovima partije da su nakon kampanje "od vrata do vrata" stvorene pretpostavke za formiranje partijske infrastrukture na svim nivoima organizovanja u Herceg Novom.

"Demokrate i mladi aktivisti probudili su Crnu Goru i opštinu Herceg Novi, kako bi potpuno spremno dočekali parlamentarne izbore koji se očekuju u 2016. godini, na kojima ćemo u Herceg Novom sigurno pobijediti Demokratsku partiju socijalista i njihove satelite. Demokrate rade ozbiljno i odgovorno u skladu sa već isplaniranom strategijom djelovanja u kojoj su programski principi, dosljednost i data riječ iznad svega", saopštio je Bečić.

Dodao je da Demokrate imaju istorijsku šansu da u bliskoj budućnosti preuzmu kormilo u svoje ruke kako bi Herceg Novi postao jedan od glavnih, kulturnih i turističkih centara regiona.

"Uradićemo sve da Herceg Novi bude grad iz kojeg se ne odlazi, već grad u koji se dolazi i sa velikom željom vraća", zaključio je Bečić.

Bonus video: