DPS: Vujović prvo da pročita saopštenje na koje reaguje

Oni su reagovali na saopštenje Ivana Vujovića, koji je kazao da je predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić toliko međunarodno nepoznat da u Tužilaštvu Italije ili u američkoj Komisiji za hartije od vrijednosti nijesu ni čuli za njega
57 pregleda 6 komentar(a)
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 26.02.2016. 18:22h

Demokratska partija socijalista (DPS) saopštila je da SDP neće morati dugo da čeka na odgovor premijer Mila Đukanovića.

Oni su reagovali na saopštenje Ivana Vujovića, koji je kazao da je predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić toliko međunarodno nepoznat da u Tužilaštvu Italije ili u američkoj Komisiji za hartije od vrijednosti nijesu ni čuli za njega.

"Predstavnik SDP u Radnoj grupi za parlamentarni dijalog Ivan Vujović izgleda nije uspio da zapamti ni šta je prethodno izjavio međunarodni sekretar SDP Ivan Vujović, a kamoli da pročita saopštenje DPS na koje reaguje. Nema očigledno ni potrebe, pošto je dobio zadatak da ponavlja istu priču, garniranu raznoraznim uvredama na račun predsjednika DPS Mila Đukanovića. Istina, bez stila. Umjesto uzaludne polemike s njim, radi javnosti želimo da poručimo da slobodno može prenijeti svom šefu da na odgovor Đukanovića na učestale prozivke iz SDP neće morati dugo da čekaju", kazali su iz DPS-a.

Bonus video: