ZAKAZANA I SJEDNICA PREDSJEDNIŠTVA

CDU: Partijsko savjetovanje u susret izborima u Tivtu

Predviđeno je da se učesnicima Savjetovanja, pored ostalih, obrate Neven Staničić, potpredsjednik CDU i kandidat za predsjednika opštine Tivat; Miodrag Živković, predsjednik Savjeta CDU, i Miodrag Vlahović, predsjednik CDU
3 komentar(a)
CDU, Foto: CDU
CDU, Foto: CDU
Ažurirano: 26.02.2016. 14:15h

U sklopu priprema za nastupajuće izbore u Tivtu, Crnogorska demokratska unija organizovaće partijsko savjetovanje u Budvi, tokom vikenda, saopštili su iz CDU.

Partijsko savjetovanje, u kojem će učestvovati šezdeset mladih članova, kao i članovi organa i tijela CDUu, poslužiće i za analiziranje političke situacije u Crnoj Gori, a posebno i političkih i ukupnih prilika u opštini Tivat, kazali su u daljem saopštenju u CDU.

Predviđeno je da se učesnicima Savjetovanja, pored ostalih, obrate Neven Staničić, potpredsjednik CDU i kandidat za predsjednika opštine Tivat; Miodrag Živković, predsjednik Savjeta CDU, i Miodrag Vlahović, predsjednik CDU.

Po okončanju Savjetovanja, biće održana sjednica Predsjedništva CDU, na kojoj će biti razmatran prijedlog Političke platforme za nastup CDU na izborima u Tivtu, koji, početkom marta, treba da potvrdi Glavni odbor CDU.